Н У Х Т

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»

23 травня 2018

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» відбувся 16-18 травня 2018 р. на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

У конкурсі взяли участь студенти з понад 50 провідних вищих навчальних закладів України, в яких готують фахівців за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Високий рівень теоретичної підготовки з дисципліни «Управлінський облік», практичні навички рішення завдань і наполеглива праця стали запорукою успіху студенток 2 курсу освітнього ступеню «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» Олени Саухіної та Інни Ополонець.

Інна Ополонець нагороджена Грамотою за ґрунтовну теоретичну підготовку та високі показники в ІІ турі олімпіади, а Олена Саухіна – Грамотою  за оперативність і кмітливість при вирішенні завдань та активну участь в ІІ турі олімпіади.

Вітаємо студенток і їх наукових керівників!

 

Опублікований: 23-05-2018
Читайте також:
Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

11 травня 2019 р. на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся професійно-орієнтований майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей. Цього разу майбутніх вступників, які завітали до університету, познайомив із технологією штруделя Сергій Сапицький, випускник факультету і пекар-концептуаліст закладу ресторанного господарства «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників 13 травня 2019

Великоднє волонтерство

12 квітня 2023 року у рамках тижня циклової комісії викладачами-технологами та студентами групи 32-ТХ Полтавського фахового коледжу нашого університету були виготовлені великодні паски для поранених військових ЗСУ, які зараз лікуються або проходять реабілітацію у військовому госпіталі. Колектив коледжу увесь час надає посильну допомогу нашим війсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великоднє волонтерство 14 квітня 2023

Уряд дозволив вишам самим визначати, як і коли починати освітній процес

Університети мають такий рівень автономії та самоврядування, який дозволяє їм самостійно визначати форми навчання та форми організації освітнього процесу. Про це під час всеукраїнської селекторної наради з представниками місцевих органів влади та профільними міністерствами сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, рішення з питань ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд дозволив вишам самим визначати, як і коли починати освітній процес 05 серпня 2020

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна»

Магістранти групи АЮ-1-2М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зустрілися в онлайні з фахівцями компанії «Данон Україна». Виробничники розповіли про своє підприємство, асортимент продукції, контроль якості сировини та готового продукту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна» 22 листопада 2022