Н У Х Т

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників

02 липня 2019

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників

1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників, що вступатимуть на навчання на основі повної загальної середньої освіти.

Нагадаємо, що у 2019 році системою подання заяв в електронній формі можуть скористатися вступники, які мають свідоцтво про здобуття повної загальної освіти або атестат про повну загальну середню освіту, виготовлений із використанням фотополімерних технологій, та сертифікати ЗНО 2017, 2018 і 2019 років (окрім сертифікату ЗНО 2017 з англійської, французької, німецької та іспанської мов) і бажають вступити на денну або заочну форми навчання за освітніми ступенями «бакалавр», «молодший бакалавр», («магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), а також на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Під час реєстрації електронного кабінету вступник має зазначити адресу електронної пошти, пароль для входу до кабінету, номер, пін-код і рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, серію та номер документа про повну загальну середню освіту, а також середній бал атестата.

Після створення особистого електронного кабінету вступника через нього буде відкрита можливість подання заяв до закладів вищої освіти.

Подання заяв до закладів вищої освіти України через електронні кабінети триватиме з 10 до 22 липня 2019 року.

У нашому університеті працює консультативний центр, де вступникам, у яких виникли питання чи проблеми з реєстрацією електронного кабінету, нададуть оперативну й кваліфіковану допомогу. Центр працюватиме впродовж усього терміну вступної кампанії. Його адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б (Приймальна комісія), каб. 206а. 

Опублікований: 02-07-2019
Читайте також:
Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the tech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES 13 квітня 2021

Завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 червня 2020

Наукові дискусії гуртківців кафедри обліку і аудиту

Згідно з планом наукової роботи на 2023/24 навчальний рік на кафедрі обліку і аудиту 20 лютого 2024 року відбулося п’яте засідання наукового гуртка, в якому взяли участь викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр»  спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Зі вступним словом виступила керівниця гуртка, гар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії гуртківців кафедри обліку і аудиту 21 лютого 2024