Н У Х Т

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

24 червня 2019

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність до інтеграції в сучасне бізнес-середовище.

Наші підприємці – це зразок наполегливості та цілеспрямованості, у них різносторонні погляди та креативні бізнес-ідеї, кожний уже знайшов свій шлях до успіху, і вони обов’язково будуть у списках найуспішніших підприємців України, та кожний із них вже є частиною великої родини випускової кафедри.

Беручи активну участь у виборі тем для своїх дипломних робіт, нинішні випускники продемонстрували готовність до прийняття відповідального рішення, що впливає на результат і шлях його досягнення. Серед обраних тематик були такі: управління конкурентними перевагами підприємства, визначення стратегії росту компанії, організація торговельної діяльності; дослідження культури обслуговування споживачів; розвиток електронної торгівлі та інші.

Після завершення голосно прозвучали щасливі вигуки: «Бакалаври!», і яскраво засяяли щасливі очі наших підприємців і їх родин, адже це – велика подія в житті кожного випускника і великий поштовх для розвитку бізнесу України.

Більшість із випускників вирішили продовжити навчання і вже подали заяви на вступ до магістратури за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова», вони високо оцінили якість освіти, атмосферу підтримки і розвитку, що панує на кафедрі. А ще їх привабили сучасні дисципліни, що є в навчальному плані магістрів за їхньою спеціальністю: управління стартап-проектами, дизайн мислення в підприємництві, ритейл-брендинг, електронна комерція та інші.

Опублікований: 24-06-2019
Читайте також:
Бути грамотним – модно, престижно!

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда взяла участь у онлайн-семінарі «Інноваційні підходи до вдосконалення мовної грамотності, підвищення володіння державною мовою через сучасні інструменти», який проходив у рамках Дня української писемності та мови. Семінар, організований Вищою школою публічного управління спільно з Національни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути грамотним – модно, престижно! 29 жовтня 2024

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники

Здобувачі-бакалаври четвертого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» відвідали онлайн-лекцію від засновника компанії Кitchenberau (КітченБюро) Олександра Зьоменка. Фахівець розповів здобувачам про всі секрети проєктуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники 15 жовтня 2024

CLEAN SMOKE: практичний кейс від виробничників здобувачам освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

30 жовтня 2025 року за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко у межах дисципліни «М’ясні технології. Модуль3» директором компанії «Пріоріті Інтернешенл» Олександром Черновим і завідувачем виробництва ТОВ КМЗ «UA» Денисом Городажевим був проведений лекційно-лабораторний практикум на тему «CLEAN SMOKE – чист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

CLEAN SMOKE: практичний кейс від виробничників здобувачам освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 31 жовтня 2025

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 травня 2020