Н У Х Т

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

24 червня 2019

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність до інтеграції в сучасне бізнес-середовище.

Наші підприємці – це зразок наполегливості та цілеспрямованості, у них різносторонні погляди та креативні бізнес-ідеї, кожний уже знайшов свій шлях до успіху, і вони обов’язково будуть у списках найуспішніших підприємців України, та кожний із них вже є частиною великої родини випускової кафедри.

Беручи активну участь у виборі тем для своїх дипломних робіт, нинішні випускники продемонстрували готовність до прийняття відповідального рішення, що впливає на результат і шлях його досягнення. Серед обраних тематик були такі: управління конкурентними перевагами підприємства, визначення стратегії росту компанії, організація торговельної діяльності; дослідження культури обслуговування споживачів; розвиток електронної торгівлі та інші.

Після завершення голосно прозвучали щасливі вигуки: «Бакалаври!», і яскраво засяяли щасливі очі наших підприємців і їх родин, адже це – велика подія в житті кожного випускника і великий поштовх для розвитку бізнесу України.

Більшість із випускників вирішили продовжити навчання і вже подали заяви на вступ до магістратури за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова», вони високо оцінили якість освіти, атмосферу підтримки і розвитку, що панує на кафедрі. А ще їх привабили сучасні дисципліни, що є в навчальному плані магістрів за їхньою спеціальністю: управління стартап-проектами, дизайн мислення в підприємництві, ритейл-брендинг, електронна комерція та інші.

Опублікований: 24-06-2019
Читайте також:
STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях

27 вересня 2025 року асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко долучилася до онлайн-заходу «The role of women in the world of Technology. Equality», організованого ініціативою «Посли європейської молоді в Україні» (YEAs). Спікерки заходу – відомі науковиці, експертки з між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях 29 вересня 2025

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені

Нова сторінка міжнародної співпраці – випускниця магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжила навчання і успішно захистила магістерську роботу у Берлінському університеті прикладних наук. Її науковими керівниками були доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені 30 серпня 2023

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів…

Випускники кафедри маркетингу активно беруть участь у студентських науково-практичних заходах, квізах, тренінгах, конкурсах, щоб підвищувати свою професійну підготовку. Творча активність здобувачів освіти – це особлива форма самовираження майбутніх фахівців, розкриття креативного потенціалу, лідерських якостей. Цього року Валентина Стельмах разом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів… 30 червня 2020

Новітнє фармацевтичне обладнання як один із факторів забезпечення високої якості та безпечності готової продукції

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» магістранти кафедри біотехнології і мікробіології поглибили знання за темою «Використання новітнього обладнання для фармацевтичної біотехнології на прикладі процесу виробництва гормонів». Лекторкою виступила випускниця кафедри, а нині фахівчиня компанії «GEA WS Ukraine» Олена Новікова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітнє фармацевтичне обладнання як один із факторів забезпечення високої якості та безпечності готової продукції 14 травня 2021