Н У Х Т

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

24 june 2019

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність до інтеграції в сучасне бізнес-середовище.

Наші підприємці – це зразок наполегливості та цілеспрямованості, у них різносторонні погляди та креативні бізнес-ідеї, кожний уже знайшов свій шлях до успіху, і вони обов’язково будуть у списках найуспішніших підприємців України, та кожний із них вже є частиною великої родини випускової кафедри.

Беручи активну участь у виборі тем для своїх дипломних робіт, нинішні випускники продемонстрували готовність до прийняття відповідального рішення, що впливає на результат і шлях його досягнення. Серед обраних тематик були такі: управління конкурентними перевагами підприємства, визначення стратегії росту компанії, організація торговельної діяльності; дослідження культури обслуговування споживачів; розвиток електронної торгівлі та інші.

Після завершення голосно прозвучали щасливі вигуки: «Бакалаври!», і яскраво засяяли щасливі очі наших підприємців і їх родин, адже це – велика подія в житті кожного випускника і великий поштовх для розвитку бізнесу України.

Більшість із випускників вирішили продовжити навчання і вже подали заяви на вступ до магістратури за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова», вони високо оцінили якість освіти, атмосферу підтримки і розвитку, що панує на кафедрі. А ще їх привабили сучасні дисципліни, що є в навчальному плані магістрів за їхньою спеціальністю: управління стартап-проектами, дизайн мислення в підприємництві, ритейл-брендинг, електронна комерція та інші.

Published on: 24-06-2019
Read also:
Магістри економіки захищаються англійською

Англомовні проєкти навчання за різними спеціальностями в нашому університеті носять активний і плідних характер. На кафедрі економіки і права відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів англомовного проєкту освітнього ступеню «Магістр», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Екзаменаційною комісією були заслухані 7 доповіде...

READ YOURSELF

Магістри економіки захищаються англійською 16 february 2022

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі

Протягом 11-23 березня 2019 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Красуля, Алла Тимчук і Олена Онопрійчук пройшли наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» у Вищому Семінаріумі Духовному Університету С. Вишинського у Варшаві (Польща). Стажування було організоване Вищим Семіна...

READ YOURSELF

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі 28 march 2019

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

READ YOURSELF

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 march 2019