Н У Х Т

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

24 june 2019

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність до інтеграції в сучасне бізнес-середовище.

Наші підприємці – це зразок наполегливості та цілеспрямованості, у них різносторонні погляди та креативні бізнес-ідеї, кожний уже знайшов свій шлях до успіху, і вони обов’язково будуть у списках найуспішніших підприємців України, та кожний із них вже є частиною великої родини випускової кафедри.

Беручи активну участь у виборі тем для своїх дипломних робіт, нинішні випускники продемонстрували готовність до прийняття відповідального рішення, що впливає на результат і шлях його досягнення. Серед обраних тематик були такі: управління конкурентними перевагами підприємства, визначення стратегії росту компанії, організація торговельної діяльності; дослідження культури обслуговування споживачів; розвиток електронної торгівлі та інші.

Після завершення голосно прозвучали щасливі вигуки: «Бакалаври!», і яскраво засяяли щасливі очі наших підприємців і їх родин, адже це – велика подія в житті кожного випускника і великий поштовх для розвитку бізнесу України.

Більшість із випускників вирішили продовжити навчання і вже подали заяви на вступ до магістратури за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова», вони високо оцінили якість освіти, атмосферу підтримки і розвитку, що панує на кафедрі. А ще їх привабили сучасні дисципліни, що є в навчальному плані магістрів за їхньою спеціальністю: управління стартап-проектами, дизайн мислення в підприємництві, ритейл-брендинг, електронна комерція та інші.

Published on: 24-06-2019
Read also:
Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Тех...

READ YOURSELF

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів 25 november 2021

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

23 квітня 2019 року розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» в рамках проекту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ О...

READ YOURSELF

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» 24 april 2019

Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету

8 квітня університет знову приймав гостей. Цього дня до нашого вишу завітали майбутні вступники та їх батьки і вчителі. Формат квітневого Дня відкритих дверей НУХТ обрали змішаний – всіх, хто мав можливість приїхати до університету, гостинно зустрічали спочатку у центральному холі на виставці навчально-наукових підрозділів, а далі запрошували на ек...

READ YOURSELF

Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету 08 april 2023

Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася дегустація вин українських виробників. Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою та проведений у рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для третьокурсників-бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Азами роботи ...

READ YOURSELF

Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності 28 october 2024