Н У Х Т

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

11 жовтня 2021

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР».

Одним із ключових моментів курсу є ознайомлення здобувачів освіти з методами мікробіологічного контролю виробництва продукції на етапах технологічного процесу, які дають змогу впливати на санітарний стан виробництв і забезпечувати випуск безпечної екологічно чистої продукції.

І вже вкотре на лекцію з альтернативних методів мікробіологічного контролю був запрошений начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артем Слободянюк. Здобувачі освіти не тільки дізналися про хромогенні середовища, що використовуються при виявленні різних груп мікроорганізмів, але і побачили сучасні автоматизовані лабораторії контролю якості продуктів, ознайомилися з новітніми методами мікробіологічного контролю. А саме головне дізналися – як знаннями можна заробити кошти!

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології та здобувачі освіти щиро вдячні фахівцю за таку цікаву і пізнавальну лекцію.

Опублікований: 11-10-2021
Читайте також:
Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Юлія Фурманова, Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко та старший викладач Володимир Польовик відвідали міжнародний вебінар «Еволюція нової ери: сучасні технології для розумнішої харчової безпеки», організований редакторами видання Food S...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції 01 грудня 2022

Конкурс на кращу рекламу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в межах декади фахових дисциплін економічного циклу відбувся Конкурс на кращу рекламу серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність». Організували захід викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариса Орленко та Марина Соколан. До складу журі увійшли:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс на кращу рекламу 22 лютого 2018

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Візитівка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – новаційний підхід до ведення навчального процесу й організації практичного опанування студентами своєї професії. Тому викладачі й співробітники факультету у повсякчасному пошуку нових форм і методик викладання, проведення лабораторних і практичних занять, проходження студентами вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 липня 2018

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

12 грудня 2019 року відбулася відкрита лекція «Музеї України» доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерини Верес із дисципліни «Музеєзнавство» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». Студенти ознайомились із державними, приватними музеями і музейними установами, розглянули основні складові Музейного Фонду України, а також дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 грудня 2019