Н У Х Т

Сучасне місто та туристичні маршрути

19 грудня 2022

Сучасне місто та туристичні маршрути

Розвиток туристичних маршрутів у місті неможливий без розвитку сфери транспортної логістики. При плануванні подорожі значна увага приділяється вибору видів транспорту, визначенню компаній-перевізників, особливостям логістики туристів із метою забезпечення оптимального доступу до туристичних атракцій у місті. Крім того, туристичними інформаційними центрами розроблені типові туристичні маршрути з аудіосупроводом для самосійної подорожі містом.

Вивчення здобувачами спеціальності «Туризм» досвіду провідних міст Європи щодо інтеграції громадського транспорту у логістичний потенціал туристичного потоку є одним із завдань дисципліни «Організація та логістика транспортних послуг».

Про досвід міста Дрезден щодо обслуговування громадян інтегрованим громадським транспортом третьокурсники дізналися з вебінару, організованого у рамках серії лекцій для практичних працівників з мобільності громадян та міської логістики від KSE University.

Речник управління громадського транспорту Верхньої Ельби Крістіан Шлемпер відповів на питання: як розумне планування міста може покращити громадський транспорт; чому часом громадському транспорту важко працювати; що потрібно для зниження бар’єру при користуванні громадським транспортом; як розподілити різні види транспорту для виконання певної ролі.

Здобувачі розглянули теоретичні основи міського та транспортного планування у Дрездені та на околицях міста, ознайомилися із додатком https://www.vvo-online.de/de, призначеним зменшити навантаження на транспортну систему міста. Переконалися у важливості та необхідності вирішення транспортних проблем місцевого населення на засадах сталого розвитку, враховуючи інтереси громади та місцевої влади щодо логістичного потенціалу туристичного потоку.

Опублікований: 19-12-2022
Читайте також:
Міжнародний День Землі на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цікавий захід до Міжнародного Дня Землі, що святкується 22 квітня, викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Власенко провела зі студентами 1 курсу спеціальності «Екологія». Світ відзначає День Землі (англ. – Earth Day) двічі: один раз із миротворчою і гуманістичною метою – в день весняного рівнодення (20 березня цього року),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний День Землі на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2018

Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти

Невід’ємною складовою інтернаціоналізації вищої освіти є академічна мобільність, яка сприяє підвищенню якості підготовки фахівців. З метою ознайомлення здобувачів вищої освіти нашого університету з програмами академічної мобільності відбулася зустріч з представницею Інформаційного центру DAAD в Україні (Deutsche Akademische Austauschdienst, Німецьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти 22 жовтня 2021

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Оцінювала магістерські роботи екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, д....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 27 лютого 2017