Н У Х Т

Гостьові лекції від практиків тривають

31 січня 2024

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліматичного обладнання ERKUL (м. Варшава, Польща) Ярослава Олішевського. Модераторами виступили доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук і професор Валентин Олішевський. На зустрічі були також присутні викладачі кафедри.

На лекції було розглянуто будову, принципи роботи та перспективи застосування сучасних кліматичних систем (кондиціювання, теплові насоси і ін.) для забезпечення мікроклімату виробничих та адміністративних приміщень. Матеріал лекції доповнює тематики навчальних дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв», «Складське господарство харчових виробництв» та розкриває перспективи застосування сучасного обладнання для забезпечення мікроклімату приміщень.

Протягом лекторію спікер підтримував активну комунікацію з аудиторією, ґрунтовно, з візуалізацією, відповідав на запитання здобувачів. Широкий спектр питань від здобувачів засвідчує цікавість тематики та представленого матеріалу.

Здобувачі освіти та колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вдячні Ярославу Олішевському за теплу, мотивовану й креативну зустріч і зичать, щоб усі задуми та мрії обов’язково здійснилися.

Опублікований: 31-01-2024
Читайте також:
Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача

Дистанційна освіта сьогодні розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та  інформаційним можливостям.  Відоме визначення: «Дистанційна освіта - це навчання на відстані. Навчання реалізується завдяки поєднанню поштового, радіо-, телевізійного, електронного зв'язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача 01 квітня 2020

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Незважаючи на дистанційне навчання, здобувачі груп ТІ-2-1 – ТІ-2-6, ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 успішно виконали перше лабораторне заняття «Технологія соковмісного безалкогольного напою тонізуючої дії та оцінка його якості» з дисципліни «Харчові технології. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». На лабораторному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів 23 лютого 2022

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

На День рідного міста Сміла колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здійснив справжній фурор у центрі міста на бульварі Бобринського. Опівдні там була розкинута фото-зона, де з величезною насолодою робили світлини містяни, гості та всі бажаючі. Серед учасників фотосесії були помічені іноземці з Франції, США, Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 17 вересня 2018

Науковий шлях, осяяний благородною метою

Уже почався відлік днів до нового року, який обов’язково має принести нові наукові досягнення для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Але вже зараз вони долучаються до розв’язування актуальних проблем сільського господарства. Для годівлі промислово важливих тварин у холодну пору неможливо заготувати свіжі рослинні корми, тому підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях, осяяний благородною метою 04 грудня 2019