Н У Х Т

Гостьові лекції від практиків тривають

31 січня 2024

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліматичного обладнання ERKUL (м. Варшава, Польща) Ярослава Олішевського. Модераторами виступили доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук і професор Валентин Олішевський. На зустрічі були також присутні викладачі кафедри.

На лекції було розглянуто будову, принципи роботи та перспективи застосування сучасних кліматичних систем (кондиціювання, теплові насоси і ін.) для забезпечення мікроклімату виробничих та адміністративних приміщень. Матеріал лекції доповнює тематики навчальних дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв», «Складське господарство харчових виробництв» та розкриває перспективи застосування сучасного обладнання для забезпечення мікроклімату приміщень.

Протягом лекторію спікер підтримував активну комунікацію з аудиторією, ґрунтовно, з візуалізацією, відповідав на запитання здобувачів. Широкий спектр питань від здобувачів засвідчує цікавість тематики та представленого матеріалу.

Здобувачі освіти та колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вдячні Ярославу Олішевському за теплу, мотивовану й креативну зустріч і зичать, щоб усі задуми та мрії обов’язково здійснилися.

Опублікований: 31-01-2024
Читайте також:
Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках відзначення «Міжнародного дня екологічних знань» студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету під керівництвом викладача екології Вікторії Волощук провели флешмоб «Чисте місто». Студенти, озброївшись рукавичками та пакетами для сміття прибирали вулицю. Сучасні процеси, пов'язані зі збільшенням ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 25 квітня 2019

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 січня 2024

Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга разом із професором кафедри харчової хімії Сергієм Шульгою завітали до Кобижчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області. Цей навчальний заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області 09 квітня 2024

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

У рамках роботи 89-тої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 4 квітня відбулося засідання секції «Технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів», на якому були заслухані результати наукових робіт магістрантів та аспірантів кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 05 квітня 2023