Н У Х Т

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

13 червня 2018

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі.

На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технологія» із 20 вищих навчальних закладів країн-співорганізаторів конкурсу. Міжнародним професійним журі за результатами рейтингового оцінювання для участі в другому турі конкурсу були відібрані 11 робіт, виконаних в Україні, Білорусі, Грузії, Казахстані, Молдові. Другий тур конкурсу відбувся у вигляді підсумкової науково-практичної конференції на базі Одеської національної академії харчових технологій.

За результатами другого етапу конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Ірина Денисенко стала його призером та отримала сертифікат конкурсу за ІІІ місце.

Щиро вітаємо з перемогою Ірину, яка увійшла до наукової студентської еліти 2018 року, і її наукового керівника, доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олену Кохан! Бажаємо творчого натхнення, нових наукових пошуків і досягнень у професійній сфері!

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов

На сайті Українського центру  оцінювання якості освіти оприлюднені правильні відповіді на завдання єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступників до магістратури, що відбувся 11 липня по всій Україні. Нагадаємо, що іспит проводився за технологією ЗНО та передбачав виконання екзаменаційної роботи з англійської або німецької, або французько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені правильні відповіді на тест ЗНО до магістратури з іноземних мов 12 липня 2018

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу 07 квітня 2023