На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі.
На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технологія» із 20 вищих навчальних закладів країн-співорганізаторів конкурсу. Міжнародним професійним журі за результатами рейтингового оцінювання для участі в другому турі конкурсу були відібрані 11 робіт, виконаних в Україні, Білорусі, Грузії, Казахстані, Молдові. Другий тур конкурсу відбувся у вигляді підсумкової науково-практичної конференції на базі Одеської національної академії харчових технологій.
За результатами другого етапу конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Ірина Денисенко стала його призером та отримала сертифікат конкурсу за ІІІ місце.
Щиро вітаємо з перемогою Ірину, яка увійшла до наукової студентської еліти 2018 року, і її наукового керівника, доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олену Кохан! Бажаємо творчого натхнення, нових наукових пошуків і досягнень у професійній сфері!