Н У Х Т

Приємна звістка на початку року

11 січня 2021

Приємна звістка на початку року

Щоб бути конкурентноздатним у своїй галузі, кожний фахівець повинен досконало володіти сучасними інформаційними та комунікативними технологіями, а значить – наполегливо вчитися. Однією з форм заохочення до навчання є проведення різного роду змагань. Серед них неабиякою популярністю у молоді користується Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерного мислення «Бебрас», який проводиться з метою популяризації і поглиблення знань з інформатики, інформаційних і комп’ютерних технологій серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій за кордоном, аналізу та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні.

Під час дистанційного навчання у минулому семестрі, здобувачі-першокурсники Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ взяли участь у «Бебрасі-2020» та отримали чудові результати і новий досвід онлайн-участі у конкурсі!

1 місце вибороли і отримали Сертифікати з відмінним результатом Денис Держій і Едуард Шмігель (група ПСК20) та Андрій Тарасюк (група АКТ20а).

2 місце посіли і отримали Сертифікати з добрим результатом Владислав Максимович (група АКТ20а) та Анастасія Поступаленко (група ВХК20).

Зауважимо, що участь у конкурсі брали понад 40 тисяч учнів і студентів з усієї України. Конкуренція була дуже висока, тим вагоміша перемога наших здобувачів! Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

Опублікований: 11-01-2021
Читайте також:
Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 грудня 2020

Вся правда про Британію

13 листопада 2018 р. у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося велике дійство під назвою «Вся правда про Британію».                                           Творча група студентів під керівництвом викладачів англійської мови відтворила атмосферу життя британців. Була створена фото-зона, що відображала фрагмент англійської вулички. Студенти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вся правда про Британію 14 листопада 2018

Туристичними стежками Європи

Напередодні Всесвітнього дня туризму учасники Євроклубу Волинського фахового коледжу НУХТ здійснили віртуальну подорож туристичними стежками Європи. Студенти групи ГРС-21 під керівництвом викладача Оксани Харковської розробили цікаві англомовні презентації про відомі та незнайомі пам’ятки архітектури та природи у європейських країнах. Частина євр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Туристичними стежками Європи 29 вересня 2020