Н У Х Т

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води

21 лютого 2017

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води

21 лютого стало більше на 8 магістрів зі спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».

Свої вражаючі наукові дослідження, ґрунтовні знання й вичерпні відповіді на всі питання членів Екзаменаційної комісії вони представили у Водно-інформаційному центрі «Музей води». Саме там за люб’язним запрошенням адміністрації закладу, цьогоріч відбуваються захисти магістерських кваліфікаційних робіт.

Сама атмосфера зали з лагуною зі штучними гротом і водоспадом, де розташувалася Екзаменаційна комісія, сприяла якнайкращому представленню магістрантами результатів своїх досліджень. Кваліфікаційні магістерські роботи були присвячені дослідженням процесу очищення води від сполук марганцю різними методами, матеріалам для очищення водних середовищ від екотоксикантів, ефективності видалення хлорорганічних сполук при доочищенні питної води сорбційними фільтрами, природних сорбентів для видалення органічних екотоксикантів зі стічних вод, видалення іонів амонію при виробництві фасованих питних вод тощо. Зазначимо, що велика увага в роботах була приділена екологічним аспектам.

До складу Екзаменаційної комісії увійшли: професор кафедри техногенно-екологічної безпеки Університету Державної фіскальної служби України Євген Желібо, завідувач кафедри технології цукру і підготовки води нашого університету Наталія Гусятинська, професор кафедри Володимир Логвін, доцент кафедри Валентина Остапенко, асистент кафедри Аліна Мартинюк (секретар ЕК). Підтримати випускників прийшли їх наукові керівники та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води.

Розпочинаючи захисти, голова ЕК Євген Желібо побажав магістрантам наснаги й успіху, а після їх завершення, резюмував, що галузь поповнилася справжніми фахівцями, якими кафедра й університет можуть по праву пишатися.

Поки члени ЕК радилися, заступник директора Водно-інформаційного центру «Музей води» Олександр Леонідович познайомив магістрів із експозицією Музею. Розпочали зі стенду «Дніпро – колиска трьох слов’янських народів», далі оглянули макет центральної частини міста межі 19-20 століть, познайомились із методами раціонального водокористування в побуті, здійснили подорож каналізаційним колектором доочисних споруд Бортницької станції аерації та побачили ще багато цікавинок. Експозиція Музею води по-справжньому унікальна й захоплююча – це ніби музей, технічна виставка й аквапарк разом, а закохані у свою справу ентузіасти, що там працюють, перетворюють кожний візит на справжнє свято.

Впевнені, що наші новоспечені магістри ніколи не забудуть свого захисту. Ми вітаємо їх із успішним завершенням навчання, бажаємо успіхів у професійній діяльності й висловлюємо щиру вдячність адміністрації і персоналу Водно-інформаційного центру «Музей води» за гостинність і створення ідеальних технічних умов для презентації наукових досліджень наших молодих науковців.

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування

14 червня на кафедрі екології та збалансованого природокористування  розпочалися захисти бакалаврських дипломних проектів студентів денної форми навчання напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування 15 червня 2018

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів…

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, доценти Оксана Мельник і Оксана Шульга та старший викладач Анастасія Чорна 14 листопада 2019 року відвідали прес-конференцію проекту «СТОП Фальсифікат» в Укрінформі. Питання безпечності та якості харчових продуктів має важливе значення для кожного громадянина. Діючий мараторій на перевірки підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів… 15 листопада 2019

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

25 квітня 2020 року доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук і Тетяна Мірзодаєва взяли участь в онлайн-зустрічі з головою Global Healthcare Travel Council і президенткою Української Асоціації Медичного Туризму, лікаркою  Віолеттою Янишевською та виконавчою директоркою Асоціації Індустрії Гостинності України, PhD в економіці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань 27 квітня 2020

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 грудня 2021