Н У Х Т

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

23 травня 2024

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа».

Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та науки України, проводився в Україні вчетверте. За результатами опрацьованих заявок конкурсною комісією у чотирьох блоках були визначені 100 лауреатів із усіх регіонів України. Лауреати отримали «Науковий Оскар» та визнання досягнень наукової діяльності.

Ольга Дулька активно займається науковою діяльністю. За 2023 рік вона опублікувала розділ у колективній монографії, статтю та тези у виданнях, що індексуються наукометричною базою Scopus, статті у фаховому та інших виданнях України, тези всеукраїнських і міжнародних конференцій, отримала патент на корисну модель і подала заявки для отримання патентів на винаходи та корисні моделі.

Урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» відбулася у День науки у Київському будинку вчених Національної академії наук України.

Горді за досягнення нашої викладачки, які отримали національне визнання! Бажаємо доцентці кафедри готельно-ресторанної справи Ользі Дульці професійного зростання і нових наукових звершень!

Опублікований: 23-05-2024
Читайте також:
Альма матер зустрічає своїх випускників

27 травня за давньою традицією в університеті відбулася зустріч випускників, які попри всі складнощі воєнного стану не могли пропустити нагоду відвідати Альма матер і зустрітися з друзями з років навчання. Такі зустрічі відбуваються на ювілей кожного випуску щоп’ять років на загальному місці збору – площі перед головним корпусом. Вони навчалися у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Альма матер зустрічає своїх випускників 29 травня 2023

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За пропозицією стейкхолдерів і рекомендаціями робочої групи розробників освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (спеціальності «Харчові технології») до вибіркової частини програми була введена нова освітня компонента – «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 липня 2025

Випробовуємо нові підходи для захисту бакалаврських робіт

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся попередній захист бакалаврських робіт студентів освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини». Попередній захист відбувався в режимі WhatsApp і з використанням дистанційної платформи університету, де з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випробовуємо нові підходи для захисту бакалаврських робіт 25 травня 2020

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами! 20 лютого 2025