Н У Х Т

Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff

27 березня 2024

Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff

26 березня 2024 року доцентами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрієм Булієм та Миколою Бондарем була організована зустріч здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій з представниками відомого підприємства ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» Nemiroff.

Підприємство – український виробник алкогольних напоїв, засноване у 1992 році, продукція якого продається у понад 80 країнах світу. Компанія входить до трійки світових лідерів, що постачають свою продукцію до магазинів безмитної торгівлі Duty Free. Бренд займає 40% експортованих із України горілчаних напоїв. Nemiroff є експортером № 1 усіх горілчаних напоїв з України та входить до 100 найбільших платників податків України.

HR-менеджерка компанії Оксана Терещенко детально ознайомила присутніх із історією, основними етапами розвитку і сьогоденням підприємства. Завідувач виробництва, випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Іванусенко надав інформацію щодо основних технологічних етапів, які використовує підприємство ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» Nemiroff на даний час.

Підприємство готове надавати нашим здобувачам освіти можливість проходження професійної і переддипломної практик із подальшим працевлаштуванням.

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій залишилися задоволені спілкуванням із представниками «ЛВН ЛІМІТЕД» Nemiroff.

Опублікований: 27-03-2024
Читайте також:
Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021. За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок 07 червня 2021

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів

13 листопада в актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. За традицією в цей святковий день у коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів 14 листопада 2019

Бакалаври-обліковці вразили рівнем кваліфікаційних робіт

На кафедрі обліку і аудиту відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми здобуття освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи. Спектр тематик робіт, представлених на розгляд екзаменаційній комісії, був надзвичайно широкий і цікавий....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-обліковці вразили рівнем кваліфікаційних робіт 27 червня 2024

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ 11 грудня 2024