Н У Х Т

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

30 вересня 2022

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях.

Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! З професійним святом!

Профком співробітників НУХТ

Опублікований: 30-09-2022
Читайте також:
Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA. Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій 12 вересня 2018

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

З цим девізом понад 50 науковців і фахівців галузі зібралися на науково-практичний семінар «Повноцінне харчування», який відбувся у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України (м. Харків). Від нашого університету на цей захід був запрошений доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 травня 2019

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки

Студенти-менеджери, бакалавр Іван Захарченко (група МН-4-5) та магістрантка Анастасія Тарануха (група МН-1-3М) стали півфіналістами VІII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021», що проводиться Компанією інтелектуальних технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України, Київського національного економічного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки 23 березня 2021

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 16 квітня 2019