Н У Х Т

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю

22 січня 2022

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю

Зима – дуже важкий час для пернатих і лісових мешканців. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховають сніг і лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок, білочок та інших тваринок взимку. І саме тому на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) був проведений челендж «ГОДІВНИЧКА», в рамках якого студенти робили свої годівниці для птахів.

Взяти участь у цьому благодійному заході було дуже просто: потрібно було своїми руками змайструвати годівничку і повісити її для годування лісових мешканців або безпосередньо погодувати наших «менших друзів», далі потрібно було викласти у stories фото чи відео з годівничкою чи підгодовуванням тваринок, поставити хештег #Благодійність_в_тобі_БТЕК та відмітити сторінку факультету @btec_official.

Челендж тривав з 17 по 21 січня, і за цей невеликий проміжок часу було зроблено дуже багато добрих справ. Своїм прикладом БТЕКівці довели, що для виготовлення годівнички навіть не обов’язково використовувати цінну деревину, підходить будь-який матеріал – чи то пластикові пляшки, чи картонні пакети з-під молока. І саме завдяки студентам БТЕК цей, здавалося б, мотлох замість того, щоб забруднювати планету, став у нагоді для доброї справи.

У цій благодійній події взяли участь немало небайдужих студентів, адже вони – біотехнологи та екологи – ті, хто змінює світ. То чому б не скористатися нагодою і не зробити його трішечки добрішим?

Опублікований: 22-01-2022
Читайте також:
Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи!

Традиційно атмосфера у червні на кафедрі біотехнології і мікробіології напружена, схвильована, відповідальна та зрештою радісна – це час захистів кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «бакалавр». Остаточні доопрацювання завдань, попередній захист, купа документації та зрештою «велика сцена» для здобувача – захист кваліфікаційної роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи! 27 червня 2024

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти

Уже кілька років поспіль після завершення подання заяв вступниками до бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, портал Освіта.UA визначає 100 вишів України, найбільш популярних серед цієї категорії вступників. Цей своєрідний рейтинг укладається за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки вступникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти 31 серпня 2022

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько. Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві» 30 листопада 2020

Визначена переможниця конкурсу за програмою ЕРАЗМУС+

13 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання конкурсної комісії за програмою ЕРАЗМУС+ (KA1 – індивідуальна мобільність) 2023-2024 н. р. в Університеті Гайзенхайм (Німеччина). До складу конкурсної комісії ввійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик, помічниця ректора з міжнародних пи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначена переможниця конкурсу за програмою ЕРАЗМУС+ 14 квітня 2023