Н У Х Т

Третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів done!

07 липня 2025

Третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів done!

Наша команда успішно завершила третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, що реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН і Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів». 

НУХТ у проєкті представляють проректори Сергій Токарчук і Микола Копера, директорка Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій (лідерка команди), відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець, завідувачі кафедр Юлія Левченко та Віктор Стабінков і професор Олег Кузьмін.

У межах модуля, присвяченого управлінню людським капіталом в університетах, представники НУХТ ознайомилися зі сучасними HR-моделями у вищій освіті, дізналися про автономію в управлінні персоналом і структуру HR-підрозділів в Університеті Люксембурга та Університеті Единбурга, обговорили підходи до формування кадрової політики у вишах. Крім того, спікери акцентували на розвиткові талантів, системах оцінювання ефективності, KPI та OKR, мотивації, залученості, добробуту й інклюзії.

Наші учасники отримали практичні рекомендації для удосконалення системи управління персоналом в університеті, а також сфокусувалися на людському капіталі як ключовому ресурсі сталого розвитку вишу.

Успішне проходження модуля, як і здатність ініціювати зміни в управлінських підходах й сприяти розвитку нової культури лідерства в університетському середовищі засвідчують відповідні сертифікати.

Вдячні за фото прес-службі Маріупольського університету.

Опублікований: 07-07-2025
Читайте також:
Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Відповідно до наказу по НУХТ №23 від 28.12.2022 р., робоча група освітньої магістерської програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток Ірини Гойко і Світлани Камінської, здобувача освіти Олександра Межубовського та гарантки, професорки Галини Сімахіної провела локальний моніторинг матеріалів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 06 лютого 2023

Scientia ad omnes!

Найперша, найважливіша і найскладніша складова частина будь-якої роботи – чи то курсової, чи кваліфікаційної – це пошук інформації. Саме дані з літературних джерел – фундамент і каркас роботи. Вимоги до таких робіт передбачають використання актуальних наукових публікацій. Але у сучасному світі, де інформація є в першу чергу цінним товаром, далеко н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Scientia ad omnes! 13 листопада 2024

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 грудня 2022