Н У Х Т

Мотивація від магістра-еколога

31 грудня 2020

Мотивація від магістра-еколога

Кураторська  година у студентів-екологів 2 курсу відбулася у форматі онлайн-екскурсії на Бортницьку станцію аерації.

Випускниця кафедри екологічної безпеки і охорони праціАнастасія Бордюг, яка зараз працює на Бортницькій станції аерації та навчається в магістратурі, розповіла про основні етапи очищення комунальних стічних вод і поділилася досвідом свого працевлаштування після закінчення бакалаврату.

Анастасія відповіла на всі запитання здобувачів щодо важливості різних навчальних дисциплін і набутих під час навчання навичок, розповіла про специфіку та перспективи професії еколога, виклики для еколога на виробництві.

Опублікований: 31-12-2020
Читайте також:
За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Як влаштований проектний менеджмент у fashion-індустрії, дізнавалися студенти 1 і 2 курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, які разом із викладачем Юлією Гринюк відвідали Junior Fashion Week 2019 у КВЦ «Парковий». Цьогоріч тиждень дитячої моди став продовженням світових екологічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» 21 жовтня 2019

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021

Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року. У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо із заслуженою нагородою! 11 січня 2022

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення» аспіранта Олега Бортічука. Науковий керівник – д.т.н., професор Віктор Доценко. У доповіді були розкриті основні положення наукової роботи – удосконалення технології хлібобулочних виробів шляхом зб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи 26 червня 2018