Н У Х Т

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

06 березня 2023

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те.

Виклики останніх років (пандемія і війна) змусили нас змінити формат конференції й перенести активне спілкування у онлайн-простір, але не змогли пригасити творче натхнення молодих науковців, їх бажання продемонструвати світу результати своїх наукових пошуків, послухати колег із інших закладів освіти й установ, поділитися своїм баченням вирішення важливих питань і проблем.

Останнім часом дуже популярними серед учасників нашої конференції стали постерні сесії, і наші кафедри уже розпочали активно готувати матеріали для їх роботи.  

4 березня кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочала оприлюднення постерів до секції «Технологія продукції ресторанного господарства».

Здобувачі освіти різних ступенів спільно зі своїми наставниками, науковцями кафедри досліджують широке коло питань – оцінюють перспективність різних видів сировини для фортифікації харчової продукції, вивчають можливості використання рослинних напоїв у ресторанному господарстві, удосконалюють рецептурні композиції, впроваджують сучасні тренди у барному господарстві тощо. Судячи з уже представлених постерів, обговорення знову будуть цікавими й насиченими.

Тим часом підготовка до конференції йде повним ходом. Нагадуємо, кінцевий термін подання тез на 89 Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» – 20 березня 2023 року. Сама ж конференція працюватиме 3-7 квітня 2023 р.

Приєднуйтесь! Буде цікаво!

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Фахівці кафедри електропостачання і енергоменеджменту поспілкувалися зі здобувачами Свалявського технічного коледжу НУХТ

5 лютого 2021 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Свалявському технічному фаховому коледжі НУХТ завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, професор, доктор технічних наук Сергій Балюта та асистент кафедри Петро Зінькевич зустрілися зі здобувачами ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри електропостачання і енергоменеджменту поспілкувалися зі здобувачами Свалявського технічного коледжу НУХТ 08 лютого 2021

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи 16 квітня 2024

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства». Гостьова лекторка – Наталія Ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2020

Якість знань рекламістів підтверджена захистами

Блискучі захисти магістрів спеціальності «Журналістика» (освітня програма «Реклама і зв'язки з громадськістю») на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ – підтвердження якості тих знань, які вони отримали в університеті протягом усього навчання. Цього року магістри обрали для робіт глобальні соціальні проблеми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість знань рекламістів підтверджена захистами 28 лютого 2020