Н У Х Т

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

06 березня 2023

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те.

Виклики останніх років (пандемія і війна) змусили нас змінити формат конференції й перенести активне спілкування у онлайн-простір, але не змогли пригасити творче натхнення молодих науковців, їх бажання продемонструвати світу результати своїх наукових пошуків, послухати колег із інших закладів освіти й установ, поділитися своїм баченням вирішення важливих питань і проблем.

Останнім часом дуже популярними серед учасників нашої конференції стали постерні сесії, і наші кафедри уже розпочали активно готувати матеріали для їх роботи.  

4 березня кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочала оприлюднення постерів до секції «Технологія продукції ресторанного господарства».

Здобувачі освіти різних ступенів спільно зі своїми наставниками, науковцями кафедри досліджують широке коло питань – оцінюють перспективність різних видів сировини для фортифікації харчової продукції, вивчають можливості використання рослинних напоїв у ресторанному господарстві, удосконалюють рецептурні композиції, впроваджують сучасні тренди у барному господарстві тощо. Судячи з уже представлених постерів, обговорення знову будуть цікавими й насиченими.

Тим часом підготовка до конференції йде повним ходом. Нагадуємо, кінцевий термін подання тез на 89 Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» – 20 березня 2023 року. Сама ж конференція працюватиме 3-7 квітня 2023 р.

Приєднуйтесь! Буде цікаво!

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси відбудуться у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій (14-16 травня 2019 року). Участь у Конкурсі стартап-проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів 14 січня 2019

Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка технологій уповільнення процесів черствіння хлібобулочних виробів» аспірантки Тетяни Васильченко. Науковий керівник – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Уповільнення черствіння хлібоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 березня 2021

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацювати з міжнародними стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Цього року здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову проходили практичну підготовку і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти 13 жовтня 2023

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

15-16 лютого 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 16 лютого 2024