Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те.
Виклики останніх років (пандемія і війна) змусили нас змінити формат конференції й перенести активне спілкування у онлайн-простір, але не змогли пригасити творче натхнення молодих науковців, їх бажання продемонструвати світу результати своїх наукових пошуків, послухати колег із інших закладів освіти й установ, поділитися своїм баченням вирішення важливих питань і проблем.
Останнім часом дуже популярними серед учасників нашої конференції стали постерні сесії, і наші кафедри уже розпочали активно готувати матеріали для їх роботи.
4 березня кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочала оприлюднення постерів до секції «Технологія продукції ресторанного господарства».
Здобувачі освіти різних ступенів спільно зі своїми наставниками, науковцями кафедри досліджують широке коло питань – оцінюють перспективність різних видів сировини для фортифікації харчової продукції, вивчають можливості використання рослинних напоїв у ресторанному господарстві, удосконалюють рецептурні композиції, впроваджують сучасні тренди у барному господарстві тощо. Судячи з уже представлених постерів, обговорення знову будуть цікавими й насиченими.
Тим часом підготовка до конференції йде повним ходом. Нагадуємо, кінцевий термін подання тез на 89 Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» – 20 березня 2023 року. Сама ж конференція працюватиме 3-7 квітня 2023 р.
Приєднуйтесь! Буде цікаво!