Н У Х Т

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

06 march 2023

Перші постери 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Наближається традиційне наукове свято нашого університету – щорічна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона збирає інноваційну, талановиту молодь з України й інших країн уже у 89-те.

Виклики останніх років (пандемія і війна) змусили нас змінити формат конференції й перенести активне спілкування у онлайн-простір, але не змогли пригасити творче натхнення молодих науковців, їх бажання продемонструвати світу результати своїх наукових пошуків, послухати колег із інших закладів освіти й установ, поділитися своїм баченням вирішення важливих питань і проблем.

Останнім часом дуже популярними серед учасників нашої конференції стали постерні сесії, і наші кафедри уже розпочали активно готувати матеріали для їх роботи.  

4 березня кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочала оприлюднення постерів до секції «Технологія продукції ресторанного господарства».

Здобувачі освіти різних ступенів спільно зі своїми наставниками, науковцями кафедри досліджують широке коло питань – оцінюють перспективність різних видів сировини для фортифікації харчової продукції, вивчають можливості використання рослинних напоїв у ресторанному господарстві, удосконалюють рецептурні композиції, впроваджують сучасні тренди у барному господарстві тощо. Судячи з уже представлених постерів, обговорення знову будуть цікавими й насиченими.

Тим часом підготовка до конференції йде повним ходом. Нагадуємо, кінцевий термін подання тез на 89 Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» – 20 березня 2023 року. Сама ж конференція працюватиме 3-7 квітня 2023 р.

Приєднуйтесь! Буде цікаво!

Published on: 06-03-2023
Read also:
Онлайн-захід з нагоди Дня науки

20 травня науковці нашого університету долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню науки, що традиційно відзначається у третю суботу травня. Захід відбувся за участю міністра освіти і науки Сергій Шкарлета, представників МОН, Національної академії наук, Національного фонду досліджень України і провідних вчених. Крім вітань із професійним святом т...

READ YOURSELF

Онлайн-захід з нагоди Дня науки 23 may 2022

Вибір, що формує майбутнє: освітня траєкторія – в руках здобувача

19 травня відбулися онлайн-зустрічі здобувачів першого, другого та третього курсів освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» з гаранткою програми, доценткою Світланою Старовойтовою, деканкою факультету біотехнології та екологічного контролю, доценткою Наталією Грегірчак і заступником декана з навчальної...

READ YOURSELF

Вибір, що формує майбутнє: освітня траєкторія – в руках здобувача 21 may 2025

Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Під час святкування 75-ї річниці від дня заснування нашого партнера – Русенського університету (Болгарія), у його вишуканій пленарній залі, яка протягом останніх років приймала лідерів держав, відомих вчених, політиків, громадських і культурних діячів, відбулася заключна наукова Конференція молодих вчених. На цьому урочистому заході переможці секці...

READ YOURSELF

Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 november 2020

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології завжди панує творча наукова атмосфера. Тут студенти-магістранти не «пролежують боки» увесь семестр й не хапаються за дипломний проект в останні дні, а вже з вересня починають плідну працю. Й починають, як водиться, з того, що обирають майбутню тему свого магістерського диплому. Але, магістранти зізнаються, щ...

READ YOURSELF

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 22 january 2019