Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців.
До складу галузевої конкурсної комісії, яка розглянула конкурсні роботи в онлайн-режимі, увійшли директор департаменту технології та якості «Компанії «Юнівест Маркетинг» Владислав Колесник, СЕО, співзасновник GORACIO Branding Agency Євген Бондар, к.т.н. директорка ІАЦ «Упаковка» Вероніка Халайджі, д.т.н., завідувач кафедри ХПСМ НТУУ КПІ ім. І.Сікорського Олександр Сокольський, голова УКРПЕК Володимир Слабий, менеджерка проєктів Клубу пакувальників Регіна Сиротенко.
На конкурс були надіслані 24 роботи від 12 закладів вищої освіти з 6 міст України. Конкурсні роботи розглядалися за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки; «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»; «Технологія пакування та пакувальне обладнання»; «Технологія відходів та екологія».
Серед переможців, що вже стало доброю традицією, є і здобувачі вищої освіти нашого університету, які під керівництвом наших колег не тільки здобули визнання, але і підтримали освітянський фронт.
У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»: Ольга Степанова з конкурсною роботою «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом» (керівниця – доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик).
У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання»: Давид Багдасарян, Тарас Бутик та Сергій Шевченко з конкурсною роботою «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин» (керівниця – завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна); Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч із конкурсною роботою «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором» (керівник – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук).
Наразі чекаємо з нетерпінням на конференцію з виступами переможців, яка запланована в online-режимі на платформі ZOOM 15 листопада 2022 року о 10:00.
Наші здобувачі освіти щиро вдячні організаторам – ГО «Клуб пакувальників та ІАЦ «Упаковка за надані можливості.