Н У Х Т

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

20 october 2022

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців.

До складу галузевої конкурсної комісії, яка розглянула конкурсні роботи в онлайн-режимі, увійшли директор департаменту технології та якості «Компанії «Юнівест Маркетинг» Владислав Колесник, СЕО, співзасновник GORACIO Branding Agency Євген Бондар, к.т.н. директорка ІАЦ «Упаковка» Вероніка Халайджі, д.т.н., завідувач кафедри ХПСМ НТУУ КПІ ім. І.Сікорського Олександр Сокольський, голова УКРПЕК Володимир Слабий, менеджерка проєктів Клубу пакувальників Регіна Сиротенко.

На конкурс були надіслані 24 роботи від 12 закладів вищої освіти з 6 міст України. Конкурсні роботи розглядалися за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки; «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»; «Технологія пакування та пакувальне обладнання»; «Технологія відходів та екологія».

Серед переможців, що вже стало доброю традицією, є і здобувачі вищої освіти нашого університету, які під керівництвом наших колег не тільки здобули визнання, але і підтримали освітянський фронт.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»: Ольга Степанова з конкурсною роботою «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом» (керівниця – доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання»: Давид Багдасарян, Тарас Бутик та Сергій Шевченко з конкурсною роботою «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин» (керівниця – завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна); Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч із конкурсною роботою «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором» (керівник – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук).

Наразі чекаємо з нетерпінням на конференцію з виступами переможців, яка запланована в online-режимі на платформі ZOOM 15 листопада 2022 року о 10:00.

Наші здобувачі освіти щиро вдячні організаторам – ГО «Клуб пакувальників та ІАЦ «Упаковка за надані можливості.

Published on: 20-10-2022
Read also:
Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада до тризіркового готелю «Титанік», що відзначав свій день народження, запросив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ). Тільки «всі свої» вщент заповнили актову залу університету – викладачі та студенти факультету й численні гості – проректори університету, директори навчально-наукових інститутів і декани факульте...

READ YOURSELF

Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 november 2019

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

15 березня відбувся випуск магістрів і бакалаврів-заочників у Навчально-науковому інституті економіки і управління. На хвилююче свято прощання у актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Розділити урочисту мить вручення дипломів прийшли батьки, рідні та друзі випускників. У самостійне професійне життя...

READ YOURSELF

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 march 2024

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

У межах реалізації Програми професійного розвитку академічних менеджерів за ініціативи Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», команда нашого університету успішно опановує першу сесію Модуля 1 «Роль університе...

READ YOURSELF

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 07 april 2025

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії!

23 червня ще одна аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології йогурту питного з крохмалепрдуктами» Ольга Іващенко виконала під ...

READ YOURSELF

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії! 25 june 2025