Н У Х Т

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

20 october 2022

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців.

До складу галузевої конкурсної комісії, яка розглянула конкурсні роботи в онлайн-режимі, увійшли директор департаменту технології та якості «Компанії «Юнівест Маркетинг» Владислав Колесник, СЕО, співзасновник GORACIO Branding Agency Євген Бондар, к.т.н. директорка ІАЦ «Упаковка» Вероніка Халайджі, д.т.н., завідувач кафедри ХПСМ НТУУ КПІ ім. І.Сікорського Олександр Сокольський, голова УКРПЕК Володимир Слабий, менеджерка проєктів Клубу пакувальників Регіна Сиротенко.

На конкурс були надіслані 24 роботи від 12 закладів вищої освіти з 6 міст України. Конкурсні роботи розглядалися за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки; «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»; «Технологія пакування та пакувальне обладнання»; «Технологія відходів та екологія».

Серед переможців, що вже стало доброю традицією, є і здобувачі вищої освіти нашого університету, які під керівництвом наших колег не тільки здобули визнання, але і підтримали освітянський фронт.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»: Ольга Степанова з конкурсною роботою «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом» (керівниця – доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання»: Давид Багдасарян, Тарас Бутик та Сергій Шевченко з конкурсною роботою «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин» (керівниця – завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна); Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч із конкурсною роботою «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором» (керівник – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук).

Наразі чекаємо з нетерпінням на конференцію з виступами переможців, яка запланована в online-режимі на платформі ZOOM 15 листопада 2022 року о 10:00.

Наші здобувачі освіти щиро вдячні організаторам – ГО «Клуб пакувальників та ІАЦ «Упаковка за надані можливості.

Published on: 20-10-2022
Read also:
Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики!

Багато викладачів нашого університету крім педагогічної та наукової роботи займається практичною діяльністю, що дає їм можливість вільно розповідати здобувачам освіти про новітні технології та ілюструвати теорію реальними прикладами з життя. Зокрема доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук є головним енергетиком компа...

READ YOURSELF

Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики! 12 august 2025

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

READ YOURSELF

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 may 2020

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

READ YOURSELF

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 december 2019

НУХТ – №1 серед винахідників!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) підвело підсумки винахідницької діяльності за перший квартал 2020 року. У статистичному збірнику «Промислова власність у цифрах» представлені основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявник...

READ YOURSELF

НУХТ – №1 серед винахідників! 29 july 2020