Н У Х Т

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

20 жовтня 2022

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців.

До складу галузевої конкурсної комісії, яка розглянула конкурсні роботи в онлайн-режимі, увійшли директор департаменту технології та якості «Компанії «Юнівест Маркетинг» Владислав Колесник, СЕО, співзасновник GORACIO Branding Agency Євген Бондар, к.т.н. директорка ІАЦ «Упаковка» Вероніка Халайджі, д.т.н., завідувач кафедри ХПСМ НТУУ КПІ ім. І.Сікорського Олександр Сокольський, голова УКРПЕК Володимир Слабий, менеджерка проєктів Клубу пакувальників Регіна Сиротенко.

На конкурс були надіслані 24 роботи від 12 закладів вищої освіти з 6 міст України. Конкурсні роботи розглядалися за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки; «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»; «Технологія пакування та пакувальне обладнання»; «Технологія відходів та екологія».

Серед переможців, що вже стало доброю традицією, є і здобувачі вищої освіти нашого університету, які під керівництвом наших колег не тільки здобули визнання, але і підтримали освітянський фронт.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки»: Ольга Степанова з конкурсною роботою «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом» (керівниця – доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання»: Давид Багдасарян, Тарас Бутик та Сергій Шевченко з конкурсною роботою «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин» (керівниця – завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна); Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч із конкурсною роботою «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором» (керівник – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук).

Наразі чекаємо з нетерпінням на конференцію з виступами переможців, яка запланована в online-режимі на платформі ZOOM 15 листопада 2022 року о 10:00.

Наші здобувачі освіти щиро вдячні організаторам – ГО «Клуб пакувальників та ІАЦ «Упаковка за надані можливості.

Опублікований: 20-10-2022
Читайте також:
Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 122-те місце (у січні 2019-го – 132-е) у світі серед 2664 учасників і 7 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу 08 серпня 2019

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018

Модератор – зі ЗСУ, здобувачі освіти й гості – з усіх куточків світу: захист курсових на англомовному проєкті

Наші закордонні друзі давно чекали нагоди зустрітися та приємно поспілкуватися. І нагода трапилася – це був захист курсових проєктів із проєктування закладів готельно-ресторанного господарства здобувачів освіти англомовного навчального проєкту. Ближче до вечора, у перерві між повітряними тривогами зібралася дружня компанія – наші студенти, предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Модератор – зі ЗСУ, здобувачі освіти й гості – з усіх куточків світу: захист курсових на англомовному проєкті 25 травня 2022