Н У Х Т

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

05 september 2019

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

5 вересня відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету. Й розпочалося воно за доброю традицією з урочистостей.

Ректор Анатолій Українець вручив:

- подяку ректора з цінним подарунком професорові кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вірі Дробот;
- диплом доктора наук Юлії Камбуловій і Людмилі Кривопляс-Володіній;
- диплом кандидата наук Юлії Куєвді;
- атестат доцента по кафедрі технології молока і молочних продуктів Олені Красулі.

Також ректор тепло привітав членів вченої ради з початком нового навчального року, побажав плідної творчої праці й наснаги для продовження руху по шляху позитивних інноваційних змін, що наш колектив розпочав у минулому навчальному році. Члени вченої ради оплесками привітали колег, що відзначили дні народження між засіданнями, а потім приступили до розгляду питань порядку денного.

У ході засідання вчена рада заслухала: звіт відповідального секретаря приймальної комісії Надії Івчук про результати виконання у 2019 році плану прийому студентів на навчання; інформацію першого проректора Володимира Ярового про скликання конференції трудового колективу; доповідь директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького про комплексний план заходів з підтвердження університетом статусу національного; доповідь проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Лариси Арсеньєвої про реалізацію концепції розвитку англійської мови в університеті, розробленої МОН України; звіт голови Ради молодих вчених Олексія Губені про атестацію наукових робіт стипендіатів Кабінету Міністрів України; інформацію директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка про структурні зміни в інституті та поточні питання щодо перерозподілу місць ліцензійного обсягу по спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» між формами навчання здобувачів вищої освіти випуску 2022 року; змін до Положення про планування робочого часу щодо нормативів у другій половині робочого дня; змін до Правил прийому до НУХТ і відокремлених структурних підрозділів у частині термінів прийому документів до магістратури та клопотання щодо закордонного відрядження до Німеччини голови студентської ради Олександра Висоцького для участі у заходах за програмою Еразмус+.

До обговорення питань порядку денного активно долучилися ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ігор Ельперін, завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Сергій Василенко, завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Сергій Балюта, вчений секретар Наталія Ткачук, голова студентської ради університету Олександр Висоцький.

Published on: 05-09-2019
Read also:
Великодня ініціатива студентської ради університету

Студентська рада університету разом із головою благодійного сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Іриною Сич уже вдруге відвідала Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни та лікарню в місті Черкаси. Першого разу наша студентська рада відкрила великий збір на гуманітарну допо...

READ YOURSELF

Великодня ініціатива студентської ради університету 09 may 2024

Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

READ YOURSELF

Біотехнологія ХХІ століття 29 may 2023

Довгоочікуваний та успішний захист дисертації

27 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради  Д 26.058.07 відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату» асистента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Польовика на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за с...

READ YOURSELF

Довгоочікуваний та успішний захист дисертації 28 september 2021

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

READ YOURSELF

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 may 2025