Н У Х Т

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

16 march 2023

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detection and quantitative determination of DNA allergens in food products».

Викладачка дисципліни, доцента кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна у межах лекції презентувала здобувачам сучасні методи, які в даний час використовуються для виявлення та кількісного визначення ДНК-алергенів у харчових продуктах. Однією з вимог GFSI є впровадження оператором ринку процесу управління алергенами. Управління та контроль алергенів у харчовій промисловості слід розглядати як невід’ємну частину існуючого процесу управління безпечністю харчових продуктів.

Проведення англійською мовою частини лекційних занять із фахових дисциплін допоможе здобувачам краще опанувати фахові навики та підготуватися до майбутньої роботи, у т.ч. у великих транснаціональних компаніях.

Під час обговорення лекції здобувачі вищої освіти також мали змогу розвинути свої комунікативні навички англійською мовою.

Published on: 16-03-2023
Read also:
Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі»

18 вересня наукова програма спеціалізованих виставок «Індпродмаш» і «Упаковка» продовжилася V Міжнародною спеціалізованою науково-практичною конференцією «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організованою нашим університетом спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України та виставковою компанією «АКК...

READ YOURSELF

Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі» 19 september 2024

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця»

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – фахівці відділу головного механіка фармацевтичної фірми «Дарниця» подарували кафедрі колекцію довідкової та навчальної літератури, журналів, презентацій і навчальних відеоматеріалів із усіх аспектів фармацевтичного виробництва та інженерії. Ці матеріали допоможуть майбутнім ...

READ YOURSELF

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця» 12 february 2019

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

READ YOURSELF

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 june 2021

Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення

1 лютого 2024 року наш партнер – ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» забезпечив кафедру автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління новими ліцензіями для спеціалізованого програмного забезпечення, необхідного здобувачам освіти і викладачам для використання в навчальному процесі та дослідженнях. Це кілька десятків ліцензій на різноманітне...

READ YOURSELF

Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення 06 february 2024