Н У Х Т

Один день із життя сервісного відділу…

27 march 2024

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Разом розбирали, шукали несправності, налаштовували лабораторне та технологічне обладнання для фармацевтичної, біотехнологічної, хімічної, харчової та інших галузей промисловості. А після роботи з обладнанням розібрали допущені помилки.

Здобувачі змогли заглянути всередину точних приладів вимірювання – спектрофотометра, аналітичних ваг, а також збагнути, яка магія відбувається за корпусом сушильної шафи й автоклаву. Спілкування з керівником відділу сервісу HLR Володимиром Курзіньовим та інженерами було насиченим інформацією про різні види приладів, які використовуються в лабораторіях фармацевтичних, харчових, агропромислових, нафтохімічних підприємств і у діагностичній практиці, а також розповідями про незвичайні ситуації та цікаві події з їх професійного досвіду.

HR-менеджерка підприємства Олена Пашнюк розповіла, що «Хімлаборреактиву» довіряють багато передових компаній – АТ «Фармак», корпорація «Артеріум», «Рошен», компанія «Кернел» тощо та ознайомила з принципами та цінностями компанії. Головною з них є якість і прагнення до інноваційних рішень, тому велика увага приділяється навчанню персоналу правилам експлуатації та монтажу, у тому числі за кордоном, безпосередньо у виробника приладів. Також студенти дізналися, що HLR надає послугу «лабораторія під ключ», у рамках якої експерти підбирають і надають для конкретних потреб бізнесу весь комплект – від меблів і витратних матеріалів до надточного вимірювального обладнання.

Після цього майстер-класу у сервісному відділі «Хімлаборреактиву» у здобувачів освіти залишилися надзвичайно позитивні враження. Вони отримали глибше розуміння процесів, які стоять за наданням якісного обладнання та послуг. Звернувши увагу, як працівники сервісного відділу з великою відповідальністю та майстерністю ставляться до своєї роботи, забезпечуючи точність і надійність обладнання, студенти усвідомили велике значення їхньої праці для забезпечення ефективної роботи лабораторій. А наприкінці зустрічі ще й отримали приємні подарунки від компанії.

Цінуємо увагу адміністрації та фахівців «Хімлаборреактиву» до здобувачів освіти НУХТ! Пишаємося нашою співпрацею!

Published on: 27-03-2024
Read also:
Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

До світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка ініціював Digital-Великдень. Свято Великодня символізує нове життя, надію, перемогу добра над злом. Саме у темні часи особливе значення має світле свято людяності та небайдужості, а символи цього свята прикрашають святковий стіл кожн...

READ YOURSELF

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 14 may 2024

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики

Команда НУХТ опановує Модуль 3 «Управління персоналом» Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений сучасним підходам до кадрової політики та HR-менеджменту у закладах вищої освіти. Учасники розглянули питання автономії в управлінні персоналом, структури HR-підрозділів (кейс University of Luxembourg, University of Edinburgh),...

READ YOURSELF

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики 11 june 2025

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова ке...

READ YOURSELF

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ 25 february 2021