Н У Х Т

Один день із життя сервісного відділу…

27 march 2024

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Разом розбирали, шукали несправності, налаштовували лабораторне та технологічне обладнання для фармацевтичної, біотехнологічної, хімічної, харчової та інших галузей промисловості. А після роботи з обладнанням розібрали допущені помилки.

Здобувачі змогли заглянути всередину точних приладів вимірювання – спектрофотометра, аналітичних ваг, а також збагнути, яка магія відбувається за корпусом сушильної шафи й автоклаву. Спілкування з керівником відділу сервісу HLR Володимиром Курзіньовим та інженерами було насиченим інформацією про різні види приладів, які використовуються в лабораторіях фармацевтичних, харчових, агропромислових, нафтохімічних підприємств і у діагностичній практиці, а також розповідями про незвичайні ситуації та цікаві події з їх професійного досвіду.

HR-менеджерка підприємства Олена Пашнюк розповіла, що «Хімлаборреактиву» довіряють багато передових компаній – АТ «Фармак», корпорація «Артеріум», «Рошен», компанія «Кернел» тощо та ознайомила з принципами та цінностями компанії. Головною з них є якість і прагнення до інноваційних рішень, тому велика увага приділяється навчанню персоналу правилам експлуатації та монтажу, у тому числі за кордоном, безпосередньо у виробника приладів. Також студенти дізналися, що HLR надає послугу «лабораторія під ключ», у рамках якої експерти підбирають і надають для конкретних потреб бізнесу весь комплект – від меблів і витратних матеріалів до надточного вимірювального обладнання.

Після цього майстер-класу у сервісному відділі «Хімлаборреактиву» у здобувачів освіти залишилися надзвичайно позитивні враження. Вони отримали глибше розуміння процесів, які стоять за наданням якісного обладнання та послуг. Звернувши увагу, як працівники сервісного відділу з великою відповідальністю та майстерністю ставляться до своєї роботи, забезпечуючи точність і надійність обладнання, студенти усвідомили велике значення їхньої праці для забезпечення ефективної роботи лабораторій. А наприкінці зустрічі ще й отримали приємні подарунки від компанії.

Цінуємо увагу адміністрації та фахівців «Хімлаборреактиву» до здобувачів освіти НУХТ! Пишаємося нашою співпрацею!

Published on: 27-03-2024
Read also:
Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

READ YOURSELF

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 january 2025

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

READ YOURSELF

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 september 2025

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Цікаво відбулися заняття здобувачів групи ОХ-4-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», яке провели для них 3 жовтня 2024 року викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Євген Бабко, Роман Якобчук і професор Валентин Олішевський на базі сучасного підпри...

READ YOURSELF

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 08 october 2024

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

READ YOURSELF

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 may 2025