Н У Х Т

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

08 october 2020

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка».

Спонсором змагань із компетенції «Мехатроніка» виступила провідна металургійна компанія «Interpipe» за технічної підтримки компанії «Festo».

Для підготовки, проведення та суддівства змагань національного фіналу з компетенції «Мехатроніка» були запрошені студенти гуртка «Мехатроніка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого НУХТ Анна Харкевич, Марія Аліпатова, Дмитро Данюк і професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки, який також є постійним експертом  «WorldsSkills Ukraine» в компетенції «Мехатроніка», Микола Якимчук.

Протягом трьох днів змагань наші студенти забезпечували працездатність навчального обладнання, допомагали та контролювали виконання конкурсних завдань  учасниками команд.

Запрошення студентів НУХТ для проведення національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020» свідчить про високий рівень їх підготовки та підтверджує лідируючі позиції університету з напрямку «Мехатроніка».

Published on: 08-10-2020
Read also:
Студенти напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили  бакалаврські роботи

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили  бакалаврські роботи, продемонструвавши ґрунтовний об’єм знань, набутих за час навчання. Варто зазначити, що представлені до захисту роботи виконані на актуальну тематику – місце України в світових інтеграційних процесах; ...

READ YOURSELF

Студенти напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили бакалаврські роботи 20 june 2019

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

READ YOURSELF

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 july 2020

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022