Н У Х Т

Один день із життя сервісного відділу…

27 березня 2024

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Разом розбирали, шукали несправності, налаштовували лабораторне та технологічне обладнання для фармацевтичної, біотехнологічної, хімічної, харчової та інших галузей промисловості. А після роботи з обладнанням розібрали допущені помилки.

Здобувачі змогли заглянути всередину точних приладів вимірювання – спектрофотометра, аналітичних ваг, а також збагнути, яка магія відбувається за корпусом сушильної шафи й автоклаву. Спілкування з керівником відділу сервісу HLR Володимиром Курзіньовим та інженерами було насиченим інформацією про різні види приладів, які використовуються в лабораторіях фармацевтичних, харчових, агропромислових, нафтохімічних підприємств і у діагностичній практиці, а також розповідями про незвичайні ситуації та цікаві події з їх професійного досвіду.

HR-менеджерка підприємства Олена Пашнюк розповіла, що «Хімлаборреактиву» довіряють багато передових компаній – АТ «Фармак», корпорація «Артеріум», «Рошен», компанія «Кернел» тощо та ознайомила з принципами та цінностями компанії. Головною з них є якість і прагнення до інноваційних рішень, тому велика увага приділяється навчанню персоналу правилам експлуатації та монтажу, у тому числі за кордоном, безпосередньо у виробника приладів. Також студенти дізналися, що HLR надає послугу «лабораторія під ключ», у рамках якої експерти підбирають і надають для конкретних потреб бізнесу весь комплект – від меблів і витратних матеріалів до надточного вимірювального обладнання.

Після цього майстер-класу у сервісному відділі «Хімлаборреактиву» у здобувачів освіти залишилися надзвичайно позитивні враження. Вони отримали глибше розуміння процесів, які стоять за наданням якісного обладнання та послуг. Звернувши увагу, як працівники сервісного відділу з великою відповідальністю та майстерністю ставляться до своєї роботи, забезпечуючи точність і надійність обладнання, студенти усвідомили велике значення їхньої праці для забезпечення ефективної роботи лабораторій. А наприкінці зустрічі ще й отримали приємні подарунки від компанії.

Цінуємо увагу адміністрації та фахівців «Хімлаборреактиву» до здобувачів освіти НУХТ! Пишаємося нашою співпрацею!

Опублікований: 27-03-2024
Читайте також:
Позбуваємося газової залежності: енергоефективні проєкти від вихованців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Співробітники компанії BMSERVICE Олександр Давиденко, Руслан Кузьменко, Олег Приступа, Павло Субботенко, Олександр Голуб, Дмитро Дадаков, Олександр Рябчук та інші зробили ще один крок до газової незалежності України – розробили та впровадили тепловий насос потужністю 250 кВт, для продуктового гіпермаркету, що дозволило зменшити використання природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позбуваємося газової залежності: енергоефективні проєкти від вихованців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 березня 2023

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу 05 листопада 2020

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся міжкафедральний науковий семінар, на якому асистент Оксана Басс представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор Галина Поліщук). Автором науково обґрунтовані технологічні рішення щодо удосконалення технології морозива: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2018

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень. Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 жовтня 2020