Н У Х Т

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами

18 грудня 2023

Ефективне співробітництво зі стейкхолдерами

Підготовка висококваліфікованих фахівців для харчових виробництв, крім отримання теоретичних знань, потребує ефективної організації практичної підготовки здобувачів із залученням стейкхолдерів.

У рамках договору про співробітництво між нашим університетом і ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» для підвищення освітньої та професійної підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», освітнього ступеня «мaгicтp», освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» та освітнього ступеня «доктор філософії», освітньо-наукової програми «Харчові технології» 15 грудня 2023 року в науково-дослідній лабораторії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів урочисто відкрито варильно-коптильну пілотну установку «Термікс М-50-Е» для бездимного копчення, оснащену одинарним атомізатором «PWRSMOKER BUDGET AUTO» та компресором.

У відкритті пілотної установки взяли участь директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов, головний технолог підприємства Сергій Стращенко, ректор університету Олександр Шевченко, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та викладачі кафедри – Ірина Шевченко, Оксана Топчій, Ігор Страшинський, завідувачка лабораторій кафедри Марія Михайлова, здобувачі освіти університету.

Проведена в 2023 році за підтримки керівництва університету реконструкція ще однієї науково-дослідної лабораторії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів і її технічне переоснащення сучасним лабораторним устаткуванням завдяки участі викладачів кафедри у виконанні науково-дослідних тематик Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ та активній співпраці зі стейкхолдерами дозволяє розширити можливості практичної і теоретичної підготовки здобувачів освітніх програм, які реалізуються в університеті.

Дякуємо директору ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександру Чернову і його команді за співпрацю!

Опублікований: 18-12-2023
Читайте також:
Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції

25 листопада 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція «Харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування» доцентки Людмили Махинько. Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій з дисципліни «Технології харчових концентратів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції 29 листопада 2021

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean 14 листопада 2022

Знайомство з НУХТ старшокласників ліцею №53 Шевченківського району

15 квітня наш університет гостинно зустрічав учнів 9-10 класів ліцею №53 Шевченківського району м. Києва, які мали змогу відвідати всі наші структурні підрозділи, поспілкуватися з деканами, директорами та професорсько-викладацьким складом. Спочатку гості познайомилися з Навчально-науковим інститутом харчових технологій, де поспілкувалися з директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з НУХТ старшокласників ліцею №53 Шевченківського району 17 квітня 2025

На завершальному етапі молодші спеціалісти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Переддипломна практика разом із дипломним проєктуванням складають загальний завершальний етап у формуванні молодшого спеціаліста.  У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ у форматі відео-конференції відбувся захист переддипломної практики студентами спеціальності «Комп'ютерні науки та інформаційні технології». Під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На завершальному етапі молодші спеціалісти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 12 червня 2020