Н У Х Т

Висока оцінка праці

11 вересня 2024

Висока оцінка праці

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції були відзначені за їхній вагомий внесок у розвиток навчального процесу, наукову діяльність та активну участь у житті університету.

За високий професіоналізм, відданість справі та інноваційний підхід, що сприяють зміцненню авторитету університету на національному та міжнародному рівнях, нагороджені: нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти» професорка, докторка технічних наук Наталія Фролова; грамотами університету доценти, кандидати технічних наук Ірина Силка та Володимир Захаров; нагрудним знаком «Ветеран Національного університету харчових технологій» завідувачка лабораторії Поліна Гаврильченко; подякою ректора провідна інженерка Лариса Каплан.

Вручаючи відзнаки, ректор Олександр Шевченко підкреслив важливість внеску кожного співробітника у підготовку кадрів нового покоління та впровадження інноваційних методик навчання. Серед досягнень були відзначені успішна участь у міжнародних конференціях, публікація наукових робіт у престижних виданнях і впровадження нових освітніх технологій.

Відзначення фахівців стало підтвердженням того, що професійний розвиток і досягнення викладачів і науковців є важливим пріоритетом університету, який прагне створити умови для успішної діяльності своїх співробітників.

Нагороджені співробітники, у свою чергу, висловили вдячність за підтримку та високу оцінку їхньої роботи. Вони запевнили, що й надалі будуть працювати над удосконаленням освітнього процесу та наукових досліджень, розвиваючи нові напрямки у своїй галузі, докладаючи зусиль для підвищення якості освіти загалом і розвитку університету зокрема.

Вітаємо колег із професійним визнанням і бажаємо їм наснаги до нових звершень!

Опублікований: 11-09-2024
Читайте також:
Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

21 квітня у Сумах відбувся Всеукраїнський освітній фестиваль «STEAM». STEAM- це акронім чотирьох дисциплін: Science – природничі науки,  Technology – технології, Engineering – технічна творчість, Mathematics – математика. Одним із найактивніших учасників фестивалю був Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. Студенти та викладачі спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM» 23 квітня 2018

Інновації в упаковці: знайомимося з трендами

Сучасні технології, сталий розвиток, функціональний дизайн та нові реалії споживчого ринку – саме ці теми стали центральними на конференції «Інновації в упаковці 2025», яка відбулася 5 червня і зібрала провідних експертів галузі, науковців і представників бізнесу задля обміну досвідом та пошуку ефективних рішень для майбутнього паковання. До участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації в упаковці: знайомимося з трендами 06 червня 2025

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни

15-17 листопада 2018 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра - День студента 2018», традиційним учасником якої є наш університет. Організатор виставки – Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни 15 листопада 2018