Н У Х Т

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

16 березня 2023

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detection and quantitative determination of DNA allergens in food products».

Викладачка дисципліни, доцента кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна у межах лекції презентувала здобувачам сучасні методи, які в даний час використовуються для виявлення та кількісного визначення ДНК-алергенів у харчових продуктах. Однією з вимог GFSI є впровадження оператором ринку процесу управління алергенами. Управління та контроль алергенів у харчовій промисловості слід розглядати як невід’ємну частину існуючого процесу управління безпечністю харчових продуктів.

Проведення англійською мовою частини лекційних занять із фахових дисциплін допоможе здобувачам краще опанувати фахові навики та підготуватися до майбутньої роботи, у т.ч. у великих транснаціональних компаніях.

Під час обговорення лекції здобувачі вищої освіти також мали змогу розвинути свої комунікативні навички англійською мовою.

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій 03 квітня 2024

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті

На засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.004 відбувся захист дисертаційної роботи Ольги Дзигар на здобуття освітнього ступеня доктора філософії. Засідання ради, роботу якої очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, відбулося онлайн у режимі реального часу. У дисертаційній робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті 26 лютого 2021

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Річниця проекту ProductiveWorkspace 28 грудня 2017

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу». Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 травня 2018