Н У Х Т

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke

02 грудня 2019

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів професором Іриною Шевченко для студентів групи Мя-1-1М згідно з програмою дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» та асистентом Оксаною Фурсік для студентів групи ТБ-3-8 згідно з програмою дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв» була проведена презентація «Clean Smoke – чисте копчення, висока якість та переваги застосування рідких димів у м’ясній промисловості».

Фхівець фірми ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», яка є постачальником даного виду коптильних речовин в Україні, Олександр Чернов розповів про головні стратегії розвитку розділу Clean Smoke у харчовій індустрії.

Зазначені коптильні речовини виготовляються американською фірмою RED ARROW – компанією, яка є світовим лідером у виробництві природних ароматів диму, ароматів на грилі, інгредієнтів для надання кольору продуктам, які проходять коптіння та різного обладнання для ефективного процесу. Основними перевагами даних препаратів є:  натуральність (коптильні речовини отримують із спилків твердих і фруктових порід дерев, які купляються на деревообробних підприємствах і проходять суворий контроль по якості); безпечність (ці інноваційні технології безпечніші звичайних способів коптіння, оскільки виключають використання відкритого вогню, тертя і перегрітої пари та знижують вміст канцерогенів); екологічність (зберігають дерева від вирубки, зменшують викид вуглекислого газу в атмосферу); ефективність (економічна доцільність).

Після ознайомлення із технологією отримання та використання цих коптильних препаратів у м’ясній промисловості студенти проглянули основні зразки та провели дегустацію м’ясної продукції відомих українських виробників на основі ароматів, отриманих за технологією Clean Smoke. Це дозволило наочно оцінити переваги даної технології.

Студенти та викладачі висловлюють подяку представникам компанії за надану інформацію та запрошують для подальшого співробітництва.

 

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені!

Успішно завершилася сертифікатна освітньо-професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Упродовж 10 тижнів відповідно до програми курсу лекції, практичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені! 11 лютого 2021

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти

9 лютого 2021 р. учні гімназії «Троєщина» Деснянського району м. Києва були гостями онлайн-зустрічі зі здобувачами та викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. У ході знайомства спілкувалися про туризм, екскурсії, відомі туристичні об’єкти України. Учні цікавилися, які професійні знання повинні мати спеціалісти у галузі туризму та сф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти 11 лютого 2021

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП» 11 травня 2018