Н У Х Т

Високий науковий потенціал

14 грудня 2023

Високий науковий потенціал

14 грудня 2023 р. представлено Національний рейтинг України Ukrainian National H-index Ranking за даними IV кварталу 2023 року.

National H-index Ranking – міжнародний некомерційний рейтинг, створений з метою прозорого та уніфікованого ранжування університетів, наукових організацій та установ, що спеціалізуються на наукових дослідженнях. Ключовим показником при цьому виступає індекс Гірша як відома, популярна та стабільна метрика у сфері наукових досліджень. Над реалізацією проєкту працює група вчених з США, Великої Британії, України, Нідерландів, Туреччини.

Ранжування організацій в Ukrainian National H-index Ranking відбувається шляхом оцінювання продуктивності наукових досягнень, що робить рейтингові показники більш об’єктивними та консолідованими. Укладання рейтингових списків спрямоване на національний вимір науки, оскільки оцінює показники дослідницьких організацій всередині країни.

Перерахунок показників відбувається двічі на рік.

На сьогодні у Ukrainian National H-index Ranking представлено понад 400 організацій: університетів, наукових установ, бізнес-ініціатив та інших організацій.

Наш університет займає 82 позицію з показниками:

National H-index - 34 (збільшення на одиницю порівняно з IІ кварталом 2023 р.)
H-index (Scopus) - 32 (збільшення на три порівняно з IІ кварталом 2023 р.)
H-index (WoS) - 29 (збільшення на одиницю порівняно з IІ кварталом 2023 р.)
H-index (Google Scholar) - 82

За результатами наукових досягнень НУХТ входить до категорії «Високий науковий потенціал», куди віднесені 30% впливових і продуктивних організацій в рамках країни.

Опублікований: 14-12-2023
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 25 жовтня 2023

В.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування долучилася до обговорення впровадження моделі blended learning для вивчення англійської мови

30 березня в Інституті післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася науково-практична конференція «Впровадження моделі blended learning для вивчення англійської мови в закладах освіти», у якій взяла участь в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Конференція відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування долучилася до обговорення впровадження моделі blended learning для вивчення англійської мови 02 квітня 2018

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю. Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності 09 вересня 2021

Біотехнологам усюди знайдеться робота!

Завершилися переддипломна і технологічна практики здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На яких тільки підприємствах вони їх не проходили. Аріна Сарницька, наприклад, відточувала професійні skills у хіміко-бактеріологічній лабораторії Деснянської водопровідної станції м. Києва. Там цілодобово здійснюють відбір проб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологам усюди знайдеться робота! 01 березня 2021