Н У Х Т

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

13 жовтня 2023

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1.

Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформовані про спеціальності, за якими навчають на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Вони дізналися про важливість спеціальностей і можливості працевлаштування. Більш детально послухали про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», дізналися про напрямки та різні галузі спеціальності. Здобувачка розповіла учням про можливості різних форм навчання – дуальну та неформальну освіту тощо. Також, майбутні абітурієнти отримали запрошення на «Біотехнологічні студії» НУХТ, які відбудуться 23-27 жовтня.

Після профорієнтаційної зустрічі випускники долучилися до телеграм-чату для вступників, де вони зможуть знайти відповіді на свої запитання та познайомитися з викладачами наших кафедр.

На офіційному сайті Шполянського ліцею №1 був оприлюднений фотозвіт цієї зустрічі для того, аби якомога більше учнів дізналися про наш університет і факультет.

Дякуємо дирекції Шполянського ліцею №1 за співпрацю, а також вчителям, які погодилися допомогти та дозволили провести профорієнтаційну зустріч. Сподіваємось побачитися з учасниками зустрічі у наступному році, але вже як із першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 13-10-2023
Читайте також:
Попередній захист

27 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка безглютенових макаронних виробів» аспіранта Олександра Рожно. Науковий керівник – професор кафедри Віра Юрчак. Метою представленої роботи є наукове обґрунтування доцільності використання кукурудзяного борошна тонкого по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Попередній захист 28 грудня 2017

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

17-18 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися завершальні Zoom-конференції, присвячені захистам магістерських робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Екзаменаційна комісія у вже звичному скл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи! 22 лютого 2021

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 лютого 2022

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020