Н У Х Т

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

13 жовтня 2023

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1.

Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформовані про спеціальності, за якими навчають на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Вони дізналися про важливість спеціальностей і можливості працевлаштування. Більш детально послухали про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», дізналися про напрямки та різні галузі спеціальності. Здобувачка розповіла учням про можливості різних форм навчання – дуальну та неформальну освіту тощо. Також, майбутні абітурієнти отримали запрошення на «Біотехнологічні студії» НУХТ, які відбудуться 23-27 жовтня.

Після профорієнтаційної зустрічі випускники долучилися до телеграм-чату для вступників, де вони зможуть знайти відповіді на свої запитання та познайомитися з викладачами наших кафедр.

На офіційному сайті Шполянського ліцею №1 був оприлюднений фотозвіт цієї зустрічі для того, аби якомога більше учнів дізналися про наш університет і факультет.

Дякуємо дирекції Шполянського ліцею №1 за співпрацю, а також вчителям, які погодилися допомогти та дозволили провести профорієнтаційну зустріч. Сподіваємось побачитися з учасниками зустрічі у наступному році, але вже як із першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 13-10-2023
Читайте також:
Корпорація «Артеріум» підтримує молодих дослідників

29 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся публічний захист студентських наукових проектів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум». У конкурсі брали участь студенти І року магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Учасникам побажали успіху та гідного представлення робіт проректор з наукової роботи Олександ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корпорація «Артеріум» підтримує молодих дослідників 31 жовтня 2019

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Виконуючий обов’язки директора інституту Павло Петік розповів про історію заснування та основні напрями досліджень, за якими працюють фахівці наукової установи. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар з фахівцями науково-дослідного інституту олій та жирів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2024

Студенти НУХТ обирають сучасний еталон життя

22 березня в студентському клубі університету відбувся літературний вечір, присвячений соціальним проблемам людства. Чимало небайдужих зібралося, аби порушити питання наркоманії, алкоголізму, абортів тощо. Учасники заходу переглянули відеоролики, які торкнулись душі кожного. Пролунало багато слів і віршів, аби кожний задумався про майбутнє, про св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ обирають сучасний еталон життя 23 березня 2018

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, завідувач кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 13 березня 2019