Н У Х Т

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

13 жовтня 2023

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1.

Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформовані про спеціальності, за якими навчають на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Вони дізналися про важливість спеціальностей і можливості працевлаштування. Більш детально послухали про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», дізналися про напрямки та різні галузі спеціальності. Здобувачка розповіла учням про можливості різних форм навчання – дуальну та неформальну освіту тощо. Також, майбутні абітурієнти отримали запрошення на «Біотехнологічні студії» НУХТ, які відбудуться 23-27 жовтня.

Після профорієнтаційної зустрічі випускники долучилися до телеграм-чату для вступників, де вони зможуть знайти відповіді на свої запитання та познайомитися з викладачами наших кафедр.

На офіційному сайті Шполянського ліцею №1 був оприлюднений фотозвіт цієї зустрічі для того, аби якомога більше учнів дізналися про наш університет і факультет.

Дякуємо дирекції Шполянського ліцею №1 за співпрацю, а також вчителям, які погодилися допомогти та дозволили провести профорієнтаційну зустріч. Сподіваємось побачитися з учасниками зустрічі у наступному році, але вже як із першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 13-10-2023
Читайте також:
Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей, і чудова нагода відповісти добром на добро. Відбулося воно і у Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІ ступенів для особливих дітей. 18 грудня студенти та колектив Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 21 грудня 2018

Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками

Гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Бойко провела зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, під час якої визначила два інформаційні блоки: перший – особливості організації навчального процесу та особливості освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування»; другий – академічна доброчесність та акаде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками 13 жовтня 2022

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 березня 2019