Н У Х Т

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

22 вересня 2025

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

У нашому університеті завжди приділяється увага не тільки розвитку навчальних і наукових, а й фахових навичок здобувачів освіти. Наші викладачі відстежують усі топові події відповідних галузей і залучають до участі у них студентів, починаючи з першого року навчання.

Доцентка кафедри харчової хімії, кураторка групи ХТ-1-6 Тетяна Петренко разом зі студентами відвідала спеціалізовану XXIII міжнародну виставку індустрії краси INTERCHARM Україна 2025.

На виставці були представлені десятки вітчизняних виробників косметичних засобів, які вкрай потребують молодих фахівців-хіміків. Викладачка і студенти дуже плідно поспілкувалися з провідними виробниками косметичних засобів, ознайомилися з сучасними зразками різної косметики та технологічними особливостями виробництва.

Першокурсники змогли ще раз переконатися, яку перспективну спеціальність вони обрали. Кураторка і здобувачі освіти були у захваті від цікавої атмосфери заходу і вже спланували майбутні відвідування подібних виставок.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками

21-22 листопада 2023 року Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM) (м. Лондон) запросив учасників Ukraine Global Faculty взяти участь у віртуальній дводенній конференції «Стан ШІ в управлінні ризиками» («State of AI in Risk Management»). Сьогодні штучний інтелект усе частіше впроваджується у багатьох секторах через його потенціал змінити ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками 23 листопада 2023

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії

Опанування сучасних інструментальних методик є надзвичайно важливим для майбутніх біотехнологів. Ці навички забезпечують проведення високоточних досліджень, що є ключовим для розроблення, впровадження та контролю інноваційних біотехнологічних процесів і продуктів. Володіння сучасними технологіями забезпечує майбутнім фахівцям конкурентоспроможність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії 04 червня 2024

Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу

Сьогодні у актовій залі університету зібралися делегати Конференції трудового колективу, щоб заслухати звіт ректора, професора Олександра Шевченка щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2024 рік. Розпочав Конференцію її голова, перший проректор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу 20 грудня 2024

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025