Н У Х Т

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

22 вересня 2025

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

У нашому університеті завжди приділяється увага не тільки розвитку навчальних і наукових, а й фахових навичок здобувачів освіти. Наші викладачі відстежують усі топові події відповідних галузей і залучають до участі у них студентів, починаючи з першого року навчання.

Доцентка кафедри харчової хімії, кураторка групи ХТ-1-6 Тетяна Петренко разом зі студентами відвідала спеціалізовану XXIII міжнародну виставку індустрії краси INTERCHARM Україна 2025.

На виставці були представлені десятки вітчизняних виробників косметичних засобів, які вкрай потребують молодих фахівців-хіміків. Викладачка і студенти дуже плідно поспілкувалися з провідними виробниками косметичних засобів, ознайомилися з сучасними зразками різної косметики та технологічними особливостями виробництва.

Першокурсники змогли ще раз переконатися, яку перспективну спеціальність вони обрали. Кураторка і здобувачі освіти були у захваті від цікавої атмосфери заходу і вже спланували майбутні відвідування подібних виставок.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів НУХТ

20 березня почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів Національного університету харчових технологій. Навчальні матеріали для них підготували викладачі випускових кафедр за програмою фахового вступного випробування зі спеціальності «Харчові технології».  Вони ж виступають лекторами курсів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почали роботу курси з підготовки до фахового вступного випробування для випускників фахових коледжів НУХТ 22 березня 2021

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу, вона здійснюється з метою набуття здобувачами освіти виробничих навичок і навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах. У нашому університеті дуже відповідально ставляться до цієї складової навчання. Тож з 1 вересня 2021 року розпочалася п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики 01 вересня 2021

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання. Екзаменаційна комісія у складі профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи! 26 грудня 2024

Як неформальна освіта відкриває нові можливості для здобувачів-бакалаврів

У сучасному інформаційному середовищі, де темпи технологічних інновацій та доступ до знань стрімко зростають, неформальна освіта набуває особливої актуальності як ефективний інструмент розвитку як особистісних, так і професійних компетенцій. З огляду на зростаючу потребу у спеціалізованих навичках у сфері біотехнологій і біоінженерії, можливості до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як неформальна освіта відкриває нові можливості для здобувачів-бакалаврів 18 лютого 2025