Н У Х Т

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

16 січня 2017

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького відбувся ІІІ (ІІ) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 56 студентів ВНЗ Черкаської області.

Конкурсанти продемонстрували вміння користуватися засобами рідної мови, а також показали високий рівень знань фонетичної, лексичної, словотворчої, граматичної та правописної системи української мови. А твори переможців вирізняються глибоким змістом, самостійністю висновків, активною життєвою позицією авторів. Приємно відзначити, що студентка Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету Вікторія Ковбасюк посіла ІІ місце у Конкурсі (викладач – Світлана Яковлєва).

Вітаємо студентку! Бажаємо подальших успіхів та перемоги у фінальному етапі конкурсу!

Опублікований: 16-01-2017
Читайте також:
«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів

Ще одна студентка кафедри біотехнології і мікробіології Дар’я Кладовщикова обрала місцем для проходження технологічної практики компанію «Фавеа Інжиніринг Київ». «Фавеа» – провідна європейська компанія, що займається фармацевтичним проектуванням, реконструкцією і будівництвом фармацевтичних заводів, фабрик і виробництв. За свою двадцятирічну істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів 16 лютого 2018

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування

14 червня на кафедрі екології та збалансованого природокористування  розпочалися захисти бакалаврських дипломних проектів студентів денної форми навчання напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування 15 червня 2018

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 квітня 2019

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Напередодні Великодня кожна господиня випікає святкові паски за рецептами, традиційними та унікальними у кожній родині. На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів наставниці академічних груп запропонували поділитися  рецептами та фотографіями виробів, які здобувачі груп готували вдома. До заходу долучилися викладачі кафедри та зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 травня 2021