Н У Х Т

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

01 червня 2023

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

31 травня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася остання в цьому навчальному році гостьова лекція, яку для здобувачів спеціальності 242 «Туризм» прочитала доцентка кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка, GSTC-експертка сталого туризму Вікторія Кіптенко.

Тема лекції «Дестинація як екосистема: конкурентоспроможний та безпечний простір сталого розвитку туризму» – надзвичайно актуальна, складна і комплексна. Адже мова йде про сталий розвиток туризму та як до нього прагнути.

Спікерка обговорювала зі здобувачами освіти, що таке дестинація, дестинація як учасник конкуренції, цінності дестинації та їх конкурентні переваги, ланцюг вартості/цінності в туризмі, дестинація як одиниця конкуренції = екосистема взаємодій, що таке обсерваторія сталого туризму, чи сталий розвиток є політикою, чи ідеологією.

Викладачі кафедри висловили подяку лекторці за актуалізацію теми сталості в туризмі та системну роботу в просуванні ідеї сталого розвитку.

Опублікований: 01-06-2023
Читайте також:
Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна. Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик 02 грудня 2021

ТОВ «Органік Cтандарт» – надійний партнер у підготовці здобувачів освіти!

Уже кілька років у нашому університеті здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Значну підтримку в цьому процесі надає керівництво ТОВ «Органік Cтандарт», що є першим органом сертифікації, акредитованим НААУ для сертифікації за українським органічним законодавством. Ми щиро вдяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Органік Cтандарт» – надійний партнер у підготовці здобувачів освіти! 07 вересня 2023

Тримаємо професійний та культурний фронт

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела чергову кураторську онлайн-зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. Викладачка разом зі здобувачами освіти обговорила безпекову ситуацію й особливості начальних дисциплін весняного семестру, анонсувала заплановані наукові заходи в університеті та надала інформацію про вист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо професійний та культурний фронт 14 лютого 2023