Н У Х Т

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

01 червня 2023

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

31 травня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася остання в цьому навчальному році гостьова лекція, яку для здобувачів спеціальності 242 «Туризм» прочитала доцентка кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка, GSTC-експертка сталого туризму Вікторія Кіптенко.

Тема лекції «Дестинація як екосистема: конкурентоспроможний та безпечний простір сталого розвитку туризму» – надзвичайно актуальна, складна і комплексна. Адже мова йде про сталий розвиток туризму та як до нього прагнути.

Спікерка обговорювала зі здобувачами освіти, що таке дестинація, дестинація як учасник конкуренції, цінності дестинації та їх конкурентні переваги, ланцюг вартості/цінності в туризмі, дестинація як одиниця конкуренції = екосистема взаємодій, що таке обсерваторія сталого туризму, чи сталий розвиток є політикою, чи ідеологією.

Викладачі кафедри висловили подяку лекторці за актуалізацію теми сталості в туризмі та системну роботу в просуванні ідеї сталого розвитку.

Опублікований: 01-06-2023
Читайте також:
Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців

16-17 травня 2024 року професорка кафедри готельно-ресторанної справи, докторка технічних наук Тетяна Сильчук взяла участь у роботі ХIII Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» Одеського національного технологічного університету (ОНАХТ). Під час роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців 20 травня 2024

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені

Нова сторінка міжнародної співпраці – випускниця магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжила навчання і успішно захистила магістерську роботу у Берлінському університеті прикладних наук. Її науковими керівниками були доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені 30 серпня 2023

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками

Молоді науковці гуртка «BIOTECH» не втрачають нагоди поділитися із широким загалом результатами своїх досліджень. Тож взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яка працювала поза межами Національного університету харчових технологій. Свої здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками 02 грудня 2019

З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у онлайн-тренінгу Органічного модуля (ЄС) «Маркування органічної продукції. Органічний логотип ЄС (законодавство ЄС щодо органічного виробництва і маркування органічних продуктів». Тема тренінгу – «Законодавство ЄС щодо органічного вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету 11 листопада 2024