Н У Х Т

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

01 червня 2023

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

31 травня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася остання в цьому навчальному році гостьова лекція, яку для здобувачів спеціальності 242 «Туризм» прочитала доцентка кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка, GSTC-експертка сталого туризму Вікторія Кіптенко.

Тема лекції «Дестинація як екосистема: конкурентоспроможний та безпечний простір сталого розвитку туризму» – надзвичайно актуальна, складна і комплексна. Адже мова йде про сталий розвиток туризму та як до нього прагнути.

Спікерка обговорювала зі здобувачами освіти, що таке дестинація, дестинація як учасник конкуренції, цінності дестинації та їх конкурентні переваги, ланцюг вартості/цінності в туризмі, дестинація як одиниця конкуренції = екосистема взаємодій, що таке обсерваторія сталого туризму, чи сталий розвиток є політикою, чи ідеологією.

Викладачі кафедри висловили подяку лекторці за актуалізацію теми сталості в туризмі та системну роботу в просуванні ідеї сталого розвитку.

Опублікований: 01-06-2023
Читайте також:
Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03. Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами 10 грудня 2019

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників

25 листопада 2022 року в університеті відбулася ІІ міжнародна міжгалузева науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи», яка зібрала науковців-харчовиків, медиків, економістів, виробників. Відкрив роботу наукового зібрання ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав учасників і гостей заходу т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників 25 листопада 2022

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Комісія у складі доцентки, к.т.н. Олени Подобій (голова) і доценток, к.х.н. Світлани Ковальової та Тетяни Бойчук обрала переможців. 1 місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 07 квітня 2021

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому

У Києві, на будинку по вулиці Лейпцизькій 2/37, в якому більше 30 років жив видатний вчений, ректор нашого університету з 1974 по 2003 рік, академік УААН, двічі лауреат Державної премії Іван Степанович Гулий, було відкрито меморіальну дошку З ім’ям Івана Степановича нерозривно пов’язане стрімке піднесення та потужний розвиток нашого навчального за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому 24 квітня 2023