Н У Х Т

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп»

13 червня 2025

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп»

Наш університет продовжує активну взаємодію з представниками бізнесу задля створення ефективного простору для розвитку інновацій, практичної підготовки студентів і трансферу технологій.

Важливим кроком у цьому напрямі стало підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Сілвер Сервіс Груп». Ініціаторами партнерства виступили представники обох сторін: від університету – деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені В.Ф.Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко; від бізнес-партнера – директор аутсорсингової компанії «Сілвер Сервіс Груп» Владислав Сікаленко.

Угода відкриває нові перспективи для реалізації спільних освітніх, наукових і практико-орієнтованих проєктів, включаючи підготовку студентів, дуальну освіту, спільні дослідження та професійне консультування.

Переконані, що синергія науки та бізнесу стане запорукою якісної підготовки нової генерації фахівців ресторанної індустрії та розширення можливостей для інноваційного розвитку сфери харчових технологій.

Висловлюємо щиру подяку директору «Сілвер Сервіс Груп» Владиславу Сікаленку за готовність до відкритого діалогу, підтримку молоді та спільне бачення майбутнього, орієнтованого на розвиток української ресторанної індустрії!

Опублікований: 13-06-2025
Читайте також:
Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від маркетологині та бренд-менеджерки провідної міжнародної компанії Вікторії Черкасової. Тема лекції «Маркетинг: теорія і реальність» зацікавила й зібрала разом здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Фахівчиня поділилася з майбутніми маркетологам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії 05 червня 2024

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів

Осередком активних наукових досліджень в нашому університеті є Проблемна науково-дослідна лабораторія. Її потужностями та унікальним обладнанням можуть користуватися і корифеї науки, і молоді науковці, і здобувачі освіти. Ось і магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів 22 грудня 2023

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

Фармація – галузь науки, що невпинно прогресує та стає все більш затребуваною, тому розвиток hard і soft skills для працівників цієї та дотичної сфери є важливим процесом становлення їх як професіоналів своєї справи. Тож кожний день наших магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – це нагода дізнатися щось нове, розвиватися, по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills 12 січня 2024

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

Зв'язок науки і виробництва – запорука розвитку будь-якої галузі промисловості. Розуміючи це, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету постійно дбає про зміцнення вже традиційних і встановлення нових зв’язків як із окремими підприємствами, так і з їх об’єднаннями. Однією з форм такої співпраці є участь викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів 01 жовтня 2021