Н У Х Т

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар

25 квітня 2022

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад.  І.С. Гулого  відбулася онлайн-зустріч викладачів у рамках наукового семінару.

Доцент Анатолій Башта представив матеріали на тему «Визначення  граничних напружень у матеріалах за складного повторно змінюваного навантаження».

За результатами досліджень науковцем запропонована методика щодо визначення граничних напружень спільно-діючих циклічних напружень у найбільш і найменш безпечному їх співвідношенні.

Із метою координації подальшої наукової роботи, після активного обговорення учасники семінару рекомендували продовжити дослідження щодо оптимізації розрахунків із визначення граничних значень інтенсивності напружень відносно характеристики границі витривалості матеріалів за складного напруженого стану.

Пишаємося активністю, згуртованістю та обізнаністю наших викладачів.

Опублікований: 25-04-2022
Читайте також:
З інноваційними технологіями організації харчування знайомлять медиків наші викладачі

21-22 листопада 2024 року у Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова відбувся тренінг для дієтсестер «Інноваційні аспекти організації харчування в медичних закладах України», організований Академією харчування пацієнтів. На тренінгу розглядалися різні методи покращення харчування пацієнтів, що є особливо актуальним в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями організації харчування знайомлять медиків наші викладачі 26 листопада 2024

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів

Студенти групи ХЕ-1-10 з кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник прогулялися затишними парками на київських кручах. Парк «Володимирська гірка» вражає чудовими краєвидами та пам'ятником Володимиру Великому. Пройшлися пішохідно-велосипедним мостом, який з’єднує парк та Арку дружби народів і отримали сюрприз – фото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів 15 вересня 2021

Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна»

15-й ювілейний сезон популярного кулінарного шоу «МастерШеф Україна» розпочався з новими викликами та яскравими учасниками, серед яких був і Артем Ущаповський – молодий викладач нашого університету, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії. Його шлях у проєкті був яскравим, хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна» 17 березня 2025

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем 31 січня 2019