Н У Х Т

Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу

22 жовтня 2024

Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу

21 жовтня 2024 р. на запрошення завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко відбувся вебінар для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» від фахівчині з розвитку бренду роботодавця компанії Forvis Mazars Юлії Левцової. Вебінар на тему «Формування у персоналу відповідності корпоративному іміджу компанії» проходив у межах дисциплін «Ринок праці та бренд роботодавця», «Іміджелогія» та «HR-маркетинг»

Компанія Forvis Mazars – провідна глобальна мережа професійних послуг, яка працює під єдиним брендом та складається з двох учасників: Forvis Mazars, LLP у Сполучених Штатах і Forvis Mazars Group SC, міжнародного інтегрованого партнерства, присутнього у понад 100 країнах і територіях.

Фахівчиня розкрила особливості іміджу Forvis Mazars ‒ чітко визначати свою унікальність на ринку аудиту і консалтингу з акцентом на: високий рівень професійної компетенції, міжнародний досвід і глобальну присутність, індивідуальний підхід до кожного клієнта, орієнтацію на сучасні інноваційні рішення та технології у сфері аудиту.

Як показала у яскравій презентації спікера, важливими аспектами формування іміджу є комунікаційна стратегія, візуальна ідентичність унікального стилю подання інформації на вебсайті, у презентаціях та інших матеріалах, клієнтоорієнтованість ‒ позитивні відгуки та кейси клієнтів, сертифікати, які підтверджують високий рівень послуг, підтримка соціальних ініціатив та екологічна відповідальність, дотримання принципів сталого розвитку, етичних норм і стандартів професії, культури різноманітності, рівності й інклюзивності.

Лекторка надала цікаві поради ‒ що робити студентам, коли немає досвіду, про процедуру стажування у компанії, джерела пошуку роботи.

Студенти і викладачі щиро вдячні Юлії Левцовій за можливість ознайомитися з діяльністю компанії Forvis Mazars, зокрема з їхньою креативною і унікальною роботою у сфері формування іміджу! Багато цікавих питань залишилося поза увагою вебінару, тому усі з ентузіазмом домовилися про нову зустріч.

Опублікований: 22-10-2024
Читайте також:
Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року. На початку квесту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління 08 вересня 2023

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

21 лютого 2019 р. у м. Ужгород відбулася XV Обласна універсіада з футзалу серед студентів навчальних закладів I-II рівня акредитації, у якій взяли участь команди 10 коледжів. Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогли у групі Мукачівський кооперативний коледж 2:0, Хустський медичний коледж 4:0 і Хустський лісотехнічний коледж 6:0 та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді 22 лютого 2019

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами

4 березня 2021 року на кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти,  що навчаються за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбувся вебінар «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості» від керівниці SMM-напрямку в агенції «KUKU Buro» Катерини Репіч. Спікерка розповіла про важливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами 05 березня 2021

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024