Н У Х Т

Маркетингові лайфхаки та екскурс спеціальностями

27 січня 2020

Маркетингові лайфхаки та екскурс спеціальностями

У своїй діяльності кафедра маркетингу дотримується клієнтоорієнтованого підходу та всебічно впроваджує філософію CR-M. Популярним заходом інтерактивної взаємодії із майбутніми вступниками є участь у Дні відкритих дверей, під час якого гості університету отримують змогу ознайомитись із перевагами спеціальностей кафедри, відкрити для себе цікаві маркетингові лайфхаки і взяти участь у брейн-рингах та вікторинах.

25 січня кафедра маркетингу презентувала черговий кейс професій до Дня відкритих дверей, куди завітали учні шкіл і коледжів разом із батьками і друзями. Від викладачів майбутні вступники дізналися про особливості кожної спеціальності, а також про переваги навчання на кафедрі маркетингу НУХТ. Гості із цікавістю відкрили для себе розмаїття посад, які можуть обіймати маркетологи, підприємці та рекламісти, із гідним рівнем оплати праці й можливістю саморозвитку і самореалізації. Позитив викликав і перелік дисциплін кожної спеціальності, який передбачає наявність переважної більшості фахових предметів уже з першого року навчання. Наприкінці зустрічі гості взяли участь у невеличкому брейн-ринзі «Я – маркетолог», де вони успішно вирішували непрості дилеми маркетингу та підприємництва і відкривали для себе нові маркетингові та рекламні лайфхаки.

Майстер-клас із спеціальностей кафедри викликав значний інтерес, а брейн-ринг виявив у відвідувачів справжні маркетингові здібності, підприємницький хист і талант рекламіста. Зустріч із учнями та їхніми батьками залишила по собі теплі враження й відчуття дійсних маркетингових талантів, які, сподіваємось, із наступного року будуть розвиватися вже у дружній родині студентів і викладачів кафедри маркетингу НУХТ.

Опублікований: 27-01-2020
Читайте також:
До успіху разом з НУХТ!

До успішного професійного, наукового та особистісного зростання всього кілька кроків. Яких і як їх зробити дізналися сьогодні близько двохсот здобувачів освіти випускових груп Вінницького фахового коледжу НУХТ і Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ на зустрічі з директоркою Центру моніторингу якості та координації осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До успіху разом з НУХТ! 13 січня 2025

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу

8 квітня 2024 року здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та гарантом програми Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як управляти прибутковістю ресторану за допомогою фінансової звітності». Під час прямого ефіру вони почули практичні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу 09 квітня 2024

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень

На сьогодні відомо понад 200 захворювань, у лікуванні яких відповідне харчування відіграє провідну роль. Загалом при лікуванні будь-яких хвороб адекватне харчування є обов’язковим компонентом, чинником захисту організму від побічних дій ліків, прискорення одужання. А нестача у харчових раціонах певних нутрієнтів викликає найбільшу кількість захворю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень 07 квітня 2025