Н У Х Т

Перші кроки в науці

19 січня 2022

Перші кроки в науці

Невід’ємною складової освіти в нашому університеті є наукова діяльність, до якої здобувачі вищої освіти залучаються з перших курсів бакалаврату. Свої перші кроки в науці вони роблять у наукових гуртках, що функціонують на випускових кафедрах. І з самого початку другого семестру, здобувачі активно занурилися у дивовижний і захоплюючий світ наукових досліджень.  

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки діє науковий гурток «Холодильні технології», засновник і керівник якого доцент Олексій Пилипенко.

Ключовими завданнями гуртка є залучення здобувачів спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування» та 144 «Теплоенергетика» до науково-практичної діяльності в напрямку холодильної техніки, технології та кондиціювання повітря, а також до реалізації власних науково-технічних проєктів.

Гурток мають можливість відвідувати у вільний від занять час здобувачі всіх курсів, які самостійно обирають час відвідувань гуртка, теми проєктів і терміни їх виконання.

Матеріально-технічна база дозволяє виконувати дослідження у широкому спектрі завдань і побажань здобувачів і стейхолдерів. Завдяки активній співпраці з роботодавцями матеріально-технічна база постійно оновлюється та розширюється. Тісний зв’язок із роботодавцями дозволяє учасникам наукового гуртка успішно працевлаштовуватися за спеціальністю у провідних компаніях галузі ще під час їх навчання. 

Опублікований: 19-01-2022
Читайте також:
Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки

З метою прищеплення учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти стійкого інтересу до вивчення комп’ютерних дисциплін, виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді на Волині відбулася обласна олімпіада з комп’ютерної графіки. Всього на розгляд журі були представлено роботи 21 учасника з 14 навчальних закладів у тематичних номін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки 16 липня 2018

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання. Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води 24 лютого 2021

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна триває ознайомлювально-виробнича практика, у рамках якої студенти групи ТІ-2-8 у супроводі доцента кафедри Олега Євтушенка відвідали Випробувальну лабораторію сільськогосподарської продукції ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 01 лютого 2018