Н У Х Т

Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018…

06 лютого 2018

Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018…

Організація кар’єрних та освітніх івентів STUD-POINT провела першу в цьому році закриту зустріч HR-Point. 100 спеціалістів із персоналу провідних компаній України обговорювали нагальну для всіх роботодавців проблему, яка неабияк перешкоджає розвитку бізнесу, – залучення та утримання молодих талантів, і мали змогу попрацювати з фокус-групою студентів, до складу якої були запрошені студенти 3-го курсу спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» нашого університету.  

У неформальній обстановці консультант відділу People Advisory Services EY Антон Міхеєв озвучив присутнім результати опитування «Кращі роботодавці на думку студентів столиці» та обґрунтував важливість роботи компаній над просуванням HR-брендів.

Бізнес-партнер STUD-POINT Нікіта Семігін розповів про автоматизацію HR-процесів, воронку підбору та зростаючий попит на HR чат-боти. Студенти навіть мали змогу протестувати один із них у дії.

Старший спеціаліст із розвитку бренду роботодавця Deloitte Анастасія Овчаренко поділилась досвідом компанії в цій сфері на прикладі зовнішніх програм стажувань, школи The Big Audit Theory та корпоративної онлайн-платформи.

Старший HR бізнес-партнер British American Tobacco Нафіса Хашімова пояснила, як компаніям із користю використовувати результати engagement survey.

CEO STUD-POINT Володимир Швець окреслив питання оформлення кар’єрної сторінки на сайті компанії, пошуку молодих спеціалістів через digital-інструменти, реалізації рекрутингових проектів для молоді, враховуючи зміни побажань поколінь Y та Х, і розподілу бюджету на кар’єрні заходи.

Project Manager STUD-POINT Лариса Пасік попрацювала з нашими студентами у фокус-групі та комунікувала її учасників із досвідченими ейчарами, які отримали шанс глибше зрозуміти свою цільову аудиторію під час пошуку роботи. Натомість студенти-управлінці за виявлену активність теж мали позитивний фідбек у вигляді пропозицій на стажування та співбесіди в імениті компанії, перший етап яких вважався вже зарахованим.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці вдячний команді STUD-POINT за мегапродуктивний івент і можливість все більшій кількості своїх вихованців долучатися до інтерактивів із HR-практиками.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

Тема Другого Всеукраїнського конкурсу «Якість освіти очима здобувача освіти» – дуже актуальна і важлива, особливо зараз, в умовах воєнного часу. Це підтвердили переможці-доповідачі круглого столу за підсумками конкурсу з різних регіонів нашої країни. Зауважимо, що деякі учасники вже вдруге взяли участь у конкурсі. Були чудові доповіді, цікаві запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки 15 листопада 2024

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу

25 квітня спортивний комплекс Національного університету фізичного виховання та спорту України прийняв кращі колективи V Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр., який відбувся під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. Голова Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов нагородив медаллю ФФК II ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу 26 квітня 2019

Яскравий майстер-клас як завершальний етап теоретичного навчання

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах дисципліни «Організація ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Олена Павлюченко) відбувся майстер-клас, проведений студентами кафедри. Знання, отримані під час вивчення фахових дисциплін, ініціативність, власне бачення та практичний досвід роботи у найкращих закладах рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравий майстер-клас як завершальний етап теоретичного навчання 18 червня 2025