Н У Х Т

Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018…

06 лютого 2018

Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018…

Організація кар’єрних та освітніх івентів STUD-POINT провела першу в цьому році закриту зустріч HR-Point. 100 спеціалістів із персоналу провідних компаній України обговорювали нагальну для всіх роботодавців проблему, яка неабияк перешкоджає розвитку бізнесу, – залучення та утримання молодих талантів, і мали змогу попрацювати з фокус-групою студентів, до складу якої були запрошені студенти 3-го курсу спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» нашого університету.  

У неформальній обстановці консультант відділу People Advisory Services EY Антон Міхеєв озвучив присутнім результати опитування «Кращі роботодавці на думку студентів столиці» та обґрунтував важливість роботи компаній над просуванням HR-брендів.

Бізнес-партнер STUD-POINT Нікіта Семігін розповів про автоматизацію HR-процесів, воронку підбору та зростаючий попит на HR чат-боти. Студенти навіть мали змогу протестувати один із них у дії.

Старший спеціаліст із розвитку бренду роботодавця Deloitte Анастасія Овчаренко поділилась досвідом компанії в цій сфері на прикладі зовнішніх програм стажувань, школи The Big Audit Theory та корпоративної онлайн-платформи.

Старший HR бізнес-партнер British American Tobacco Нафіса Хашімова пояснила, як компаніям із користю використовувати результати engagement survey.

CEO STUD-POINT Володимир Швець окреслив питання оформлення кар’єрної сторінки на сайті компанії, пошуку молодих спеціалістів через digital-інструменти, реалізації рекрутингових проектів для молоді, враховуючи зміни побажань поколінь Y та Х, і розподілу бюджету на кар’єрні заходи.

Project Manager STUD-POINT Лариса Пасік попрацювала з нашими студентами у фокус-групі та комунікувала її учасників із досвідченими ейчарами, які отримали шанс глибше зрозуміти свою цільову аудиторію під час пошуку роботи. Натомість студенти-управлінці за виявлену активність теж мали позитивний фідбек у вигляді пропозицій на стажування та співбесіди в імениті компанії, перший етап яких вважався вже зарахованим.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці вдячний команді STUD-POINT за мегапродуктивний івент і можливість все більшій кількості своїх вихованців долучатися до інтерактивів із HR-практиками.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»). «Food and Health Innovation in Ukraine» –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці 21 листопада 2022

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти 25 лютого 2019

Молодіжна наука змінить світ на краще

Нині, у надзвичайно важких умовах війни, як ніколи важливо не втратити науковий потенціал країни. Тому, розвиток наукового потенціалу молоді є сьогодні надважливим завданням. До підтримки молодих науковців долучилася нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка на люб’язне запрошення молодіжної громадської органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодіжна наука змінить світ на краще 11 травня 2023