Н У Х Т

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

03 жовтня 2025

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

Під гаслом «Майбутнє створюють люди» відбувся Lean Summit 2025, який зібрав сотні агентів змін, керівників та ентузіастів безперервного вдосконалення. Серед учасників заходу – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека.

Саміт відкрив виступ президента Lean Institute Ukraine Сергія Комберянова, присвячений трансформації ролі керівника в компанії під час упровадження Lean-підходів. Він акцентував: сучасний лідер – не контролер, а адептор змін, який створює умови для розвитку команди й системного зростання організації.

Програма заходу охопила виступи провідних українських підприємців, які поділилися власними історіями Lean-трансформацій – шляхами до успіху, труднощами формування культури вдосконалення та дієвими практиками їх подолання. Цьогоріч особливий акцент зроблено на ролі людини як ключового чинника змін – саме персонал є джерелом інновацій і головним рушієм сталого розвитку.

Lean Summit 2025 є важливою платформою поширення Lean-філософії, обміну практиками, формування партнерств між бізнесом, освітою та державними інституціями.

Особливо приємними для викладачки стали зустрічі з випускниками університету, а нині активними стейкхолдерами Віталієм Іванесом, Крістіною Шинкарюк і Вікторією Павловськю.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку представникам Lean Institute Ukraine Сергію Комберянову та Андрію Дмитрієву за професійне партнерство та можливість долучатися до спільноти, що змінює майбутнє вже сьогодні.

Опублікований: 03-10-2025
Читайте також:
Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»…

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основною метою проведення конференції було залучення здобувачів освіти всіх ступенів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»… 04 грудня 2020

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів

9 лютого 2018 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів університету з викладачами коледжу та студентами випускних курсів спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва». Зокрема, учасниками зустрічі стали: завідувач кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів 12 лютого 2018

Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія)

Колектив університет продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю з University of Computer Science&Technology (Stekom University). Заснований у 1986 році Stekom University – вищий навчальний заклад Індонезії, розташований на острові Ява. Основним йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія) 13 липня 2023

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове!

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася зустріч магістрантів І курсу з гаранткою освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професоркою Галиною Сімахіною. Кафедра вперше реалізовуватиме освітньо-професійну програму для такої нестандартної групи – всі здобувачі мають різну базову підг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове! 21 вересня 2023