Н У Х Т

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

03 жовтня 2025

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

Під гаслом «Майбутнє створюють люди» відбувся Lean Summit 2025, який зібрав сотні агентів змін, керівників та ентузіастів безперервного вдосконалення. Серед учасників заходу – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека.

Саміт відкрив виступ президента Lean Institute Ukraine Сергія Комберянова, присвячений трансформації ролі керівника в компанії під час упровадження Lean-підходів. Він акцентував: сучасний лідер – не контролер, а адептор змін, який створює умови для розвитку команди й системного зростання організації.

Програма заходу охопила виступи провідних українських підприємців, які поділилися власними історіями Lean-трансформацій – шляхами до успіху, труднощами формування культури вдосконалення та дієвими практиками їх подолання. Цьогоріч особливий акцент зроблено на ролі людини як ключового чинника змін – саме персонал є джерелом інновацій і головним рушієм сталого розвитку.

Lean Summit 2025 є важливою платформою поширення Lean-філософії, обміну практиками, формування партнерств між бізнесом, освітою та державними інституціями.

Особливо приємними для викладачки стали зустрічі з випускниками університету, а нині активними стейкхолдерами Віталієм Іванесом, Крістіною Шинкарюк і Вікторією Павловськю.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку представникам Lean Institute Ukraine Сергію Комберянову та Андрію Дмитрієву за професійне партнерство та можливість долучатися до спільноти, що змінює майбутнє вже сьогодні.

Опублікований: 03-10-2025
Читайте також:
Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди!

У фахових коледжах НУХТ відбулася надзвичайно важлива й зворушлива подія — вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та кваліфікованого робітника випускникам 2025 року. У професійне життя провели молодих фахівців з харчових технологій, маркетингу, комп’ютерних наук, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди! 03 липня 2025

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info. Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»! 26 лютого 2025

Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології

Викладачка дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1.Мікроорганізми як біологічні агенти» Оксана Скроцька запропонувала здобувачам бакалаврату долучитися до відзначення Міжнародного дня мікроорганізмів. Другокурсники спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» підготували креативні вироби, присвячені мікробному світу – від в’яза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології 25 вересня 2025

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей 17 березня 2018