Н У Х Т

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

03 жовтня 2025

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

Під гаслом «Майбутнє створюють люди» відбувся Lean Summit 2025, який зібрав сотні агентів змін, керівників та ентузіастів безперервного вдосконалення. Серед учасників заходу – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека.

Саміт відкрив виступ президента Lean Institute Ukraine Сергія Комберянова, присвячений трансформації ролі керівника в компанії під час упровадження Lean-підходів. Він акцентував: сучасний лідер – не контролер, а адептор змін, який створює умови для розвитку команди й системного зростання організації.

Програма заходу охопила виступи провідних українських підприємців, які поділилися власними історіями Lean-трансформацій – шляхами до успіху, труднощами формування культури вдосконалення та дієвими практиками їх подолання. Цьогоріч особливий акцент зроблено на ролі людини як ключового чинника змін – саме персонал є джерелом інновацій і головним рушієм сталого розвитку.

Lean Summit 2025 є важливою платформою поширення Lean-філософії, обміну практиками, формування партнерств між бізнесом, освітою та державними інституціями.

Особливо приємними для викладачки стали зустрічі з випускниками університету, а нині активними стейкхолдерами Віталієм Іванесом, Крістіною Шинкарюк і Вікторією Павловськю.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку представникам Lean Institute Ukraine Сергію Комберянову та Андрію Дмитрієву за професійне партнерство та можливість долучатися до спільноти, що змінює майбутнє вже сьогодні.

Опублікований: 03-10-2025
Читайте також:
Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі 11 листопада 2019

Студентська конференція в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 жовтня 2019 року в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася студентська конференція за результатами проходження літньої практики зі студентами, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області а також із Польщі і Болгарії. Практика у Болгарії чи Польщі – чудова можливість для студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 11 жовтня 2019

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ. Ї мета – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення web-сайтів, зокрема розглядали перші кроки по запуску сайту, HTML-CSS та JavaScript та використання популярних фреймворків. Заняття проходили у форматі з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування 03 лютого 2020