Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

01 лютого 2017

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Ангеліна Ведь, Анастасія Костенко, Тетяна Костенко, Тетяна Мисюра, Аліна Мирна, Дарія Мочаліхіна, Ірина Матюшова, Олег Ткаченко отримали дипломи з відзнакою. Їх прізвища занесені до Книги пошани, що зберігається у музеї навчального закладу.

За активну участь у громадському житті коледжу, студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті, художній самодіяльності випускники були нагороджені почесними грамотами та подяками. Подяки від адміністрації, профспілкового комітету  за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступили Наталія Даніленко та Сергій Хоменко. Вони подякували педагогічному колективу за навчання та виховання їхніх дітей і подарували всім присутнім ліричну пісню.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали з вуст куратора Ірини Гузевської. Вона побажала своїм уже колишнім студентам світлого і щасливого життєвого шляху, звершення мрій і задумів.

Зі словами подяки від усіх випускників звернулася до викладачів, працівників коледжу, батьків Ірина Матюшова. Вона подякувала їм за навчання та виховання, вимогливість і терпіння, доброту та людяність.

Святковий настрій створювали музичні композиції у виконанні учасників художньої самодіяльності та самих випускників.

Свято промайнуло, як одна мить. Попереду на випускників чекає довга життєва дорога. Нехай вона буде легкою, радісною, сповненою приємних зустрічей і подій!

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці

Професійна трансформація не закінчується ніколи. В цьому викладачі та студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») переконалися на лекції «Draw me a line» від Юлії Кескін, HR Business Partner у сервісній компанії Ezetech, координатора спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine і активного іве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці 12 квітня 2018

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина». Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині 07 вересня 2022

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018