Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

01 лютого 2017

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Ангеліна Ведь, Анастасія Костенко, Тетяна Костенко, Тетяна Мисюра, Аліна Мирна, Дарія Мочаліхіна, Ірина Матюшова, Олег Ткаченко отримали дипломи з відзнакою. Їх прізвища занесені до Книги пошани, що зберігається у музеї навчального закладу.

За активну участь у громадському житті коледжу, студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті, художній самодіяльності випускники були нагороджені почесними грамотами та подяками. Подяки від адміністрації, профспілкового комітету  за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступили Наталія Даніленко та Сергій Хоменко. Вони подякували педагогічному колективу за навчання та виховання їхніх дітей і подарували всім присутнім ліричну пісню.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали з вуст куратора Ірини Гузевської. Вона побажала своїм уже колишнім студентам світлого і щасливого життєвого шляху, звершення мрій і задумів.

Зі словами подяки від усіх випускників звернулася до викладачів, працівників коледжу, батьків Ірина Матюшова. Вона подякувала їм за навчання та виховання, вимогливість і терпіння, доброту та людяність.

Святковий настрій створювали музичні композиції у виконанні учасників художньої самодіяльності та самих випускників.

Свято промайнуло, як одна мить. Попереду на випускників чекає довга життєва дорога. Нехай вона буде легкою, радісною, сповненою приємних зустрічей і подій!

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
Профорієнтаційна робота у Сумській області

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують активну профорієнтаційну діяльність. 6 травня 2024 р. доцентка кафедри Наталія Попова зустрілася з учнями одинадцятого класу Конотопського ліцею 1 Сумської області. Зустріч відбулася у форматі відеоконференції, оскільки заклад наразі працює дистанційно. Старшокласники були ознайомлені з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота у Сумській області 06 травня 2024

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт»

У межах вибіркової дисципліни «Експертиза технологічних процесів» здобувачі груп ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою та лекторкою дисципліни, доценткою Оксаною Вашекою відвідали ТОВ «Сосновський Продукт». Виїзне лабораторне заняття-екскурсію провела директорка підприємства, головна технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт» 24 квітня 2025

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови

Націлені на успішне складання ЗНО до магістратури, студенти 4 курсу спеціальності «Оздоровчі продукти» з великим бажанням відвідують факультатив із англійської мови, який приводиться на кафедрі іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець. Вони повторюють граматичний і лексичний матеріал, відточують вміння читання та письма. Окрім робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови 14 травня 2019

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники

Напередодні вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із викладачкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою ознайомились із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України. Ці питання були розкриті протягом 15-17 січня 2021 р. у рамках онлайн-конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники 19 січня 2021