Н У Х Т

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

08 вересня 2020

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Лейпурін».

Тож на своєму першому у новому навчальному році практичному занятті з дисципліни «Харчові технології» студенти групи ТІ-2-1 під керівництвом та за допомогою доцента кафедри Анни Грищенко та асистента кафедри Оксани Онофрійчук опанували технологію виготовлення хлібних батонів.

Спочатку здобувачі повторили теорію, пересвідчилися, що нічого не наплутають із технологією і рецептурою, а тоді виконали усі технологічні операції – від дозування інгредієнтів і замішування тіста до випікання. А після випічки провели органолептичне оцінювання шляхом дегустування чудових борошняних виробів. 

Опублікований: 08-09-2020
Читайте також:
«Упакована» майстерність: від Конференції до Інновацій у мехатроніці та пакувальній техніці

11 квітня колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зібрався на 90-ту Ювілейну Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Наукова конференція стала прекрасною можливістю для обміну ідеями та досвідом між різними поколіннями фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Упакована» майстерність: від Конференції до Інновацій у мехатроніці та пакувальній техніці 12 квітня 2024

Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю академічної групи БТ-3-1 разом із викладачами кафедри фізики, доцентом Світланою Літвинчук і старшим викладачем Інною Гуцало відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – найбільша пивоварна компанія в Україні, а номінально і в Європі. По виробництву пива завод входить до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 22 листопада 2019

Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах

Завершилася зимова практика здобувачів першого курсу спеціальності «Туризм», яка є не тільки обов’язковим елементом навчального процесу, але й традицією, що не порушується вже тринадцять років. Під керівництвом старшого викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва першокурсники відвідали мальовничій куточок України – зимові Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах 17 січня 2023

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

Друга половина останнього місяця зими в нашому університеті вже традиційно знаменується хвилею захистів дипломних робіт студентами-випускниками. Цієї зими кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 студентів. У результаті засідань Екзаменаційних комісій протягом 18-21 лютого 2019 року було прийняте рішення присвоїти освітні ступені: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців 28 лютого 2019