Н У Х Т

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

08 вересня 2020

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Лейпурін».

Тож на своєму першому у новому навчальному році практичному занятті з дисципліни «Харчові технології» студенти групи ТІ-2-1 під керівництвом та за допомогою доцента кафедри Анни Грищенко та асистента кафедри Оксани Онофрійчук опанували технологію виготовлення хлібних батонів.

Спочатку здобувачі повторили теорію, пересвідчилися, що нічого не наплутають із технологією і рецептурою, а тоді виконали усі технологічні операції – від дозування інгредієнтів і замішування тіста до випікання. А після випічки провели органолептичне оцінювання шляхом дегустування чудових борошняних виробів. 

Опублікований: 08-09-2020
Читайте також:
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції у боярському ліцеї «Лідер»

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Зоряна Романова та здобувачка першого курсу, групи ХЧ-1-4 Владислава Ткаченко відвідали Боярський академічний ліцей «Лідер» Боярської міської ради, де зустрілися й плідно поспілкувалися зі старшокласниками. Викладачка розповіла учням 9-11 класів про наш університет, спеціальності й ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції у боярському ліцеї «Лідер» 10 травня 2024

Про роль фінансового менеджера дізнавалися студенти-фінансисти від компетентного фахівця-практика

Щодо ролі фінансового менеджера у прийнятті управлінських рішень студенти-фінансисти нещодавно поспілкувалися з PhD, фінансовим менеджером Fluent Trade Technologies Ltd Олександром Босенком. Зустріч відбулася за ініціативи доцента кафедри фінансів Юрія Кулинича. Олександр має досвід практичної роботи на позиціях фінансиста у компаніях «1+1 media»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль фінансового менеджера дізнавалися студенти-фінансисти від компетентного фахівця-практика 05 грудня 2023

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила десятикласників середньої загальноосвітньої школи № 161 міста Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Школа була заснована у 1958 році і нинішній порядковий номер отримала у 1960 році, а з 2001 року перейм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у середній загальноосвітній школі № 161 міста Києва 23 квітня 2024

Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас»

На кафедрі фізики відбувся захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» для учнів київських коледжів, шкіл і гімназій, що зібралися у спеціально підготовленій фізичній аудиторії. На початку майстер-класу доцент кафедри Володимир Носенко провів цікаві демонстраційні експерименти, зокрема, пояснив принцип роботи лави Жуковського. Потім учні особист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» 13 листопада 2023