Н У Х Т

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

29 травня 2018

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

Студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вперше приймали гостей з українського представництва інституту CFA.

CFA Institute – це світова організація, яка об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спеціалізованих освітніх програмах із підготовки фахівців фінансового ринку. Сертифікат CFA дає переваги у працевлаштуванні в будь-якій провідній фінансовій компанії по всьому світу.

Під час презентації слухачі дізналися від директора українського представництва Анни Анзіної про особливості професійних освітніх програм CFA, вимоги до бажаючих навчатися,  професійні і кар’єрні перспективи розвитку в Україні і світі. Анна Анзіна повідомила, що кандидати на вступ на програму CFA повинні мати освіту не нижче рівня бакалавра, підкреслила, що рівень теоретичних знань більшості кандидатів з України (будь-яких економічних спеціальностей) відповідає базовим вимогам навчання і наголосила, що навчання на програмах CFA не є заміною традиційної університетської освіти, а виступає її доповненням для тих, хто прагне глибокого професійного розвитку. Ця інформація викликала неабиякий інтерес серед студентської аудиторії.

Важливою новиною для викладачів було повідомлення про можливості співпраці університету з CFA Institute у напрямку адаптації магістерських програм до програм навчання CFA Institute, що в перспективі не тільки забезпечує глибоку фахову підготовку інвестиційних аналітиків, портфельних аналітиків, ризик-аналітиків тощо, а й надає стипендії на навчальні програми CFA Institute.

Досвідом здолання непростого, але дуже перспективного шляху навчання за програмою CFA поділилася зі студентами та викладачами старший аналітик компанії Dragon Capital Наталія Шпигоцька.

Тож  майбутні фахівці економічних напрямків ще раз переконалися, що сьогодні для  вмотивованої студентської молоді відкриті всі двері і кордони у професійному розвитку.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

28 січня 2025 року відбулося чергове засідання робочої групи, до складу якої увійшли здобувачі 2-4 курсів денної та заочної форм навчання та стейкхолдери, де обговорювалися результати локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми (ОПП) «Менеджмент персоналу» на 2024-2025 навчальний рік. Гарантка освітньої програми, професорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 29 січня 2025

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ

18 січня 2024 р. за ініціативи навчального центру PROFI CLUB відбулася онлайн-зустріч «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», у який взяли участь науковці НУХТ, здобувачі бакалаврських і магістерських освітніх програм та здобувачі наукового ступеня доктора філософії. Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу розро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP дізналися здобувачі та науковці НУХТ 19 січня 2024

Цілеспрямоване поглиблення знань

Кінець навчального року – хороший час для старту нових знань! Викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко з 19 по 30 червня 2023 року пройшла  стажування, організоване навчальною студією ТРЕНД у рамках реалізації проєкту «Вона Хаб» за імплементації ГО «Інноваційні соціальні рішення», підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та фінансової під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілеспрямоване поглиблення знань 03 липня 2023

Про інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції майбутнім рестораторам і технологам

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Іван Миколів 18 березня прочитав онлайн-лекцію «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам випускових груп спеціальностей «Ресторанне обслуговування» та «Харчові технології» відокремленого структурного підрозділу «Івано-франківс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції майбутнім рестораторам і технологам 19 березня 2025