Н У Х Т

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

29 травня 2018

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

Студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вперше приймали гостей з українського представництва інституту CFA.

CFA Institute – це світова організація, яка об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спеціалізованих освітніх програмах із підготовки фахівців фінансового ринку. Сертифікат CFA дає переваги у працевлаштуванні в будь-якій провідній фінансовій компанії по всьому світу.

Під час презентації слухачі дізналися від директора українського представництва Анни Анзіної про особливості професійних освітніх програм CFA, вимоги до бажаючих навчатися,  професійні і кар’єрні перспективи розвитку в Україні і світі. Анна Анзіна повідомила, що кандидати на вступ на програму CFA повинні мати освіту не нижче рівня бакалавра, підкреслила, що рівень теоретичних знань більшості кандидатів з України (будь-яких економічних спеціальностей) відповідає базовим вимогам навчання і наголосила, що навчання на програмах CFA не є заміною традиційної університетської освіти, а виступає її доповненням для тих, хто прагне глибокого професійного розвитку. Ця інформація викликала неабиякий інтерес серед студентської аудиторії.

Важливою новиною для викладачів було повідомлення про можливості співпраці університету з CFA Institute у напрямку адаптації магістерських програм до програм навчання CFA Institute, що в перспективі не тільки забезпечує глибоку фахову підготовку інвестиційних аналітиків, портфельних аналітиків, ризик-аналітиків тощо, а й надає стипендії на навчальні програми CFA Institute.

Досвідом здолання непростого, але дуже перспективного шляху навчання за програмою CFA поділилася зі студентами та викладачами старший аналітик компанії Dragon Capital Наталія Шпигоцька.

Тож  майбутні фахівці економічних напрямків ще раз переконалися, що сьогодні для  вмотивованої студентської молоді відкриті всі двері і кордони у професійному розвитку.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020

Пізнавальна кураторська година

Студентське життя – це не лише лекційні, практичні та лабораторні зняття. Найкращий час і місце для екскурсій – осінь, сприятлива погода та наша столиця, багата на історію, що датується віками. Тож, здобувачі освіти групи БТ-1-2 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, доцент кою кафедри фізики та професійної безпеки О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година 04 жовтня 2024

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу

18 травня в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки відбулося двадцять п'яте засідання круглого столу на тему «Освітня міграція: мотиви та пріоритети». Особливість проведення заходу – День вишиванки, дрес-код – вишиванка. У засіданні взяли участь представники різних закладів вищої освіти та наукових установ: ДУ «Інститут економіки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу 23 травня 2023

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Олександр Рябчук взяв участі у форумі «Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю». Основним завданням заходу було спілкування представників влади, науки, виробників продукції та компаній, що можуть реалізовуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку 21 червня 2023