Н У Х Т

НУХТ – серед лідерів змін: підсумки першого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів

22 квітня 2025

НУХТ – серед лідерів змін: підсумки першого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда університету пройшла перший етап участі у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів – успішно завершено Модуль 1, присвячений формуванню стратегічного профілю університету та ролі закладу в умовах суспільних трансформацій.

Під час навчання учасники опрацювали сучасні підходи до стратегічного позиціювання університету, вивчили успішні міжнародні кейси з розвитку соціального служіння, взаємодії з громадою, залучення стейкхолдерів, а також обговорили перспективи академічного лідерства у трансформації вищої освіти.

Результатом роботи команди стало створення стратегічного Профілю НУХТ – документа, який відображає унікальність, цінності, освітню, наукову та соціальну місію університету, а також задає вектор подальшого розвитку у взаємозв’язку з потребами суспільства, галузі та держави.

Завдяки модулю команда НУХТ отримала практичні інструменти стратегічного управління та планування; зміцнила міжуніверситетське партнерство через обмін досвідом; сформувала нове бачення ролі академічного менеджменту; усвідомила потенціал університету як рушія змін у суспільстві.

Отримані сертифікати засвідчують не лише успішне опанування програми, а й готовність учасників упроваджувати інституційні зміни та підвищувати якість управлінських процесів у ЗВО.

Попереду – Модуль 2, нові знання, нові виклики та нові можливості для зміцнення інституційної спроможності університету.

Нагадаємо, що Програма професійного розвитку академічних менеджерів – це унікальна ініціатива Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН і Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

 Вдячні за фото прес-службі Маріупольського державного університету.

Опублікований: 22-04-2025
Читайте також:
Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня

Що потрібно для правильного випуску лікарських препаратів? Чи може лікарський препарат бути без побічних реакції? Коли буде вакцина від ковіду? На всі ці та інші питання студентів-біотехнологів 4 курсу відповіла під час Zoom-конференції «Система фармаконагляду» уповноважена особа по фармаконагляду фармацевтичної корпорації «Артеріум» Римма Баттало...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня 18 листопада 2020

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики

У зв’язку з глобальними енергетичними викликами, такими як енергетична безпека та енергетична незалежність, існує потреба у нових підходах до вирішення енергетичних проблем. У свою чергу, активне використання відновлюваних джерел енергії вимагає глибокого розуміння процесів новітньої енергетики. З цією метою Науково-технічний центр «Біомаса» за фін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики 17 червня 2024

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням

В університеті триває вступна кампанія і до магістратури. 26 серпня завершилися фахові вступні випробування та вступні іспити. І вже завтра будуть оприлюднені рейтингові списки вступників і надані рекомендації для зарахування за державним замовленням. Термін виконання вимог Правил прийому для зарахування за державним замовленням – до 18:00 6 верес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням 31 серпня 2020

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022