Н У Х Т

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

26 травня 2018

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

Освітній стартап CASERS спільно з digital-командою міжнародного банку Credit Agricole наприкінці січня запустили кейс-чемпіонат для студентів вишів і нещодавніх випускників, основним завданням якого було розроблення концепції корпоративного порталу для 2000 співробітників банку в Україні. Його функції також мали задовольнити потреби HR-департаменту і департаменту внутрішнього PR, а власне портал – мати зручну навігацію, систему адміністрування та інтерактивний прототип інтерфейса, створений в будь-якому доступному сервісі.

Винагорода за перемогу – річні стипендії та/або джоб-оффер (пропозиція стажування) від провідного європейського банку.

Учасниками кейс-перегонів стали десятки команд із 6 регіонів України, в тому числі Тетяна Спека і Маргарита Глебська – студентки 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») нашого вишу.

Робота над проектом, менторські зустрічі з фахівцями Credit Agricole (HR, product management, прототипування web-продуктів), відбір до фіналу кращих проектних рішень, їх презентація перед суддівською колегією директорів HR і Digital-департаментів банку, і, нарешті, 23 травня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців.

Маргарита і Тетяна пройшли всі етапи випробувань та у підсумку стали бронзовими призерами Credit Agricole Digital Challenge. Вітаємо їх із прекрасним результатом та впевненими кроками до підкорення функціоналу HR-професії.

У свою чергу, колектив управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вдячний: спільноті CASERS за круту освітню ініціативу, що стає потужною платформою для реалізації креативних ідей молоді, співробітникам Credit Agricole – за можливість студентам набути досвід у вирішенні реальних бізнес-задач, і особлива подяка від наших дівчат професійній та згуртованій команді ейчарів банку – за запал і корисні інсайти. 

Опублікований: 26-05-2018
Читайте також:
Потужне поповнення наукової школи хімтехнологів

За доброю традицією прилюдні захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відбуваються англійською мовою. Цьогоріч англійською мовою на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів захищалися двоє здобувачів – Анна Прокопенко з роботою «Purification o...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужне поповнення наукової школи хімтехнологів 23 грудня 2024

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм»

3 грудня 2018 р. відбулася зустріч студентів спеціальності 242 «Туризм» із директором  компанії IATI  Христиною Чалишкан.   Компанія ІАТІ є одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях. На сьогоднішній день у 62 країнах світу працює понад 30 тисяч активних агентів, силами яких обробляється щодня понад 20 000 туристичних опер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм» 05 грудня 2018

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019