Н У Х Т

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

26 травня 2018

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

Освітній стартап CASERS спільно з digital-командою міжнародного банку Credit Agricole наприкінці січня запустили кейс-чемпіонат для студентів вишів і нещодавніх випускників, основним завданням якого було розроблення концепції корпоративного порталу для 2000 співробітників банку в Україні. Його функції також мали задовольнити потреби HR-департаменту і департаменту внутрішнього PR, а власне портал – мати зручну навігацію, систему адміністрування та інтерактивний прототип інтерфейса, створений в будь-якому доступному сервісі.

Винагорода за перемогу – річні стипендії та/або джоб-оффер (пропозиція стажування) від провідного європейського банку.

Учасниками кейс-перегонів стали десятки команд із 6 регіонів України, в тому числі Тетяна Спека і Маргарита Глебська – студентки 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») нашого вишу.

Робота над проектом, менторські зустрічі з фахівцями Credit Agricole (HR, product management, прототипування web-продуктів), відбір до фіналу кращих проектних рішень, їх презентація перед суддівською колегією директорів HR і Digital-департаментів банку, і, нарешті, 23 травня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців.

Маргарита і Тетяна пройшли всі етапи випробувань та у підсумку стали бронзовими призерами Credit Agricole Digital Challenge. Вітаємо їх із прекрасним результатом та впевненими кроками до підкорення функціоналу HR-професії.

У свою чергу, колектив управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вдячний: спільноті CASERS за круту освітню ініціативу, що стає потужною платформою для реалізації креативних ідей молоді, співробітникам Credit Agricole – за можливість студентам набути досвід у вирішенні реальних бізнес-задач, і особлива подяка від наших дівчат професійній та згуртованій команді ейчарів банку – за запал і корисні інсайти. 

Опублікований: 26-05-2018
Читайте також:
Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 червня 2023

На кафедрі економіки і права активно готуються до нового навчального року

На кафедрі економіки і права відбулася зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка» . Учасниками зустрічі стали гарантка програми, к.е.н. Юлія Левченко, викладачі кафедри, а також стейкхолдери – представник бізнесу в особі генерального директора Київського заводу безалкогольних напоїв «Росинка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права активно готуються до нового навчального року 23 червня 2021

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів

7 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Networking» (відвідування заходів, пов’язаних з пошуком роботи) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу іме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів 09 листопада 2022

У лавах професійних виноробів – поповнення

На технологічному відділенні Свалявського технічного коледжу нашого університету відбувся захист дипломних робіт студентів денної та заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», директора УКЗ Володимира Гісема. На захист були представлені роботи, присвячені питання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У лавах професійних виноробів – поповнення 07 лютого 2020