Н У Х Т

Майстер-клас від фахівчині-практика

06 липня 2021

Майстер-клас від фахівчині-практика

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» поспілкувалися з начальницею лабораторії ТОВ «Астра-Косметик» Яною Зубрицькою, яка провела онлайн майстер-клас із виробництва туші для вій. Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш.

У цікавій доповіді щодо тонкощів виробництва туші для вій була надана вичерпна інформація про різновиди туші, їх особливості, зроблений акцент на рецептурних компонентах засобу, а також зосереджена увага та обґрунтована необхідність введення їх у окремих фазах. Завдяки підготовленому та представленому інформативному відеоматеріалу здобувачі на власні очі побачили всі етапи створення актуального продукту декоративної косметики, що є особливо важливим і цінним в умовах віддаленого навчання.

Хіміки-технологи вдячні Яні Зубрицькій за інформативну зустріч. Окрема подяка керівництву ТОВ «Астра-Косметик», яке надає можливість здобувачам потрапити за лаштунки підприємства та свідомо обрати напрям свого майбутнього працевлаштування шляхом знайомства з виробництвом декоративної косметики. 

Опублікований: 06-07-2021
Читайте також:
Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика

Корпорація «Артеріум» багато років співпрацює з кафедрою біотехнології та мікробіології. Зокрема, у межах дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», яку слухають здобувачі магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія». Співробітники та партнери «Артеріум» читають лекції майбутнім вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика 20 жовтня 2022

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова лекція з дисципліни «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» для студентів групи ОХ-1-2М. Спікером заходу став інженер з продажу компанії «Альфа Лаваль» Віталій Оковита. «Альфа Лаваль» – світовий лідер у сфері теплообмінного, сепара...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв з гостьовим лектором 31 березня 2025

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022!

Лабораторія SCImago опублікувала черговий випуск міжнародного рейтингу The SCImago Institutions Rankings 2022 – найбільшого міжнародного рейтингу навчально-наукових інституцій світу, в якому рейтингова позиція закладу вищої освіти чи дослідницької установи визначається здебільшого на основі публікацій у виданнях, що індексуються у базі даних науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022! 15 квітня 2022

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті

На заняттях із вибіркової дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» завжди пізнавально та цікаво. Так, на практичному занятті здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчилися укладати резюме – візитну картку шукача роботи. Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Від того, наскільки гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті 30 березня 2021