Н У Х Т

Майстер-клас від фахівчині-практика

06 липня 2021

Майстер-клас від фахівчині-практика

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» поспілкувалися з начальницею лабораторії ТОВ «Астра-Косметик» Яною Зубрицькою, яка провела онлайн майстер-клас із виробництва туші для вій. Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш.

У цікавій доповіді щодо тонкощів виробництва туші для вій була надана вичерпна інформація про різновиди туші, їх особливості, зроблений акцент на рецептурних компонентах засобу, а також зосереджена увага та обґрунтована необхідність введення їх у окремих фазах. Завдяки підготовленому та представленому інформативному відеоматеріалу здобувачі на власні очі побачили всі етапи створення актуального продукту декоративної косметики, що є особливо важливим і цінним в умовах віддаленого навчання.

Хіміки-технологи вдячні Яні Зубрицькій за інформативну зустріч. Окрема подяка керівництву ТОВ «Астра-Косметик», яке надає можливість здобувачам потрапити за лаштунки підприємства та свідомо обрати напрям свого майбутнього працевлаштування шляхом знайомства з виробництвом декоративної косметики. 

Опублікований: 06-07-2021
Читайте також:
Вітаємо переможців інтелектуального марафону

Цікавою традицією на кафедрі міжнародної економіки стало проведення інтелектуального марафону для здобувачів освітньої програми «Міжнародна економіка». П’ятиденний марафон був організований завідувачкою кафедри, докторкою економічних наук, професоркою Світланою Гуткевич. Умови марафону – протягом доби з 12:00 до 12:00 створювати асоціативний ряд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців інтелектуального марафону 25 листопада 2022

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи

Триває звітно-виборча кампанія профспілкової організації університету і 25 жовтня 2024 р. на конференції Навчально-наукового інституту харчових технологій були присутніми 28 делегатів, що були обрані на зборах профспілкових груп 12 кафедр нашого навчального підрозділу. Профком НУХТ представляла Лариса Карташова. Порядок денний передбачав заслухову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи 28 жовтня 2024

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі, що відзначили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри Анатолій Куц, професор Віталій Прибильський,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 лютого 2023

Англійська «з льодом»: студенти міксують знання та розмовну практику!

Днями відбувся черговий Speaking Club, який провела викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук. Тема зустрічі «Serving in the Bar» виявилася не лише цікавою, а й практичною, адже третьокурсниками спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (група ГС-3-5) відпрацьовували реальні комунікативні ситуації, які можуть статися п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійська «з льодом»: студенти міксують знання та розмовну практику! 17 жовтня 2025