Н У Х Т

Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права

24 грудня 2019

Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права

Останні дні семестру для студентів – завжди гаряча і активна пора, тому в метушні здавання іспитів й заліків студенти групи ЕП-1-1 кафедри економіки і права вирішили відвідати цікаве та пізнавальне місце – Музей історії міста Києва.

Це унікальна музейна структура столиці, що об’єднує 8 філій, які органічно доповнюють загальну концепцію Музею.

Першокурсникам дуже сподобалося у Музеї, вони дізналися нові факти про рідне місто та поринули в атмосферу різних аспектів історії, літератури, науки, мистецтва, суспільно-політичного життя міста Києва, а через його столичний статус – й всієї країни.

Опублікований: 24-12-2019
Читайте також:
З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Уже три роки поспіль навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійсне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті 14 січня 2019

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно працює над реалізацією українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» (керівники проєкту – професори Тамара Носенко та Роланд Людвіг). Учасником проєкту з австрійської сторон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету 09 грудня 2021

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся міжкафедральний науковий семінар, на якому асистент Оксана Басс представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор Галина Поліщук). Автором науково обґрунтовані технологічні рішення щодо удосконалення технології морозива: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення технології морозива із замінниками цукру у полі зору молодого науковця кафедри технології молока і молочних продуктів 19 грудня 2018