Н У Х Т

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 січня 2022

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів».

Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського університету) та Одеський національний медичний університет.

Під час заходу викладачем були прослухані питання: знайомство з компанією «Yissum» та університетським трансфером технологій; інноваційна екосистема, формування та її учасники; дизайн мислення – як створити інноваційний продукт; комерціалізація університетських технологій, формування портфоліо та бізнес-моделі; взаємодія бізнесу та університету; бізнес-моделювання: бізнес Канва.

Освітній семінар дав змогу Ігорю Устименку ознайомитись із найкращими практиками роботи «Yissum» – офісу трансфер-технологій Єврейського університету в Єрусалимі, зі впровадженням підприємництва та побудовою багатогранних партнерств між університетом і бізнесом.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна організаторам за запрошення відвідати семінар. 

Опублікований: 24-01-2022
Читайте також:
Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій

У Києві відбулася грандіозна подія – форум від BIG MONEY, участь в якому взяли студентки 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Маргарита Золомій та Ілона Поляковська. Здобувачки отримали запрошення від випускника кафедри економіки і права, а нині CEO Big Mon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій 28 травня 2021

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks. Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в гал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 13 лютого 2025

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя»

Наші викладачі і науковці тісно й плідно співпрацюють із вітчизняними та зарубіжними колегами не лише харчової, але й інших галузей, а також із провідними медичними установами. У рамках договору про співпрацю між нашим університетом і ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» МОЗ України директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» 31 січня 2022

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями

Харчовий технолог повинен мати не тільки теоретичні знання, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість отримали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», яке знаходиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями 23 вересня 2022