Н У Х Т

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

08 квітня 2024

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

6 квітня 2024 року викладацько-студентський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка гостинно зустрічав майбутніх вступників в онлайні на традиційному OPEN DAY.

Відкрила профорієнтаційний івент в освітньому діджитал-просторі деканка факультету Віта Цирульнікова, яка презентувала учасникам переваги здобуття вищої освіти у НУХТ, зокрема сучасні особистісно-орієнтовані технології навчання, матеріально-технічна база підготовки фахівців, інноваційний комплекс навчальних лабораторій, практична підготовка у кращих підприємствах HoReCa в Україні та за кордоном, активне залучення стейкголдерів до освітнього процесу, формування іншомовної компетентності майбутніх професіоналів сфери гостинності та англомовне навчання. Модерувала захід заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко.

Спеціальності та акредитовані освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка на факультеті, представили: освітню програму «Технології харчування» – гарант, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін; освітню програму «Готельно-ресторанна справа» – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран; освітню програму «Туризм» – завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник.

Найпереконливіший аргумент для вступника – щирі схвальні відгуки студентів про навчання і заклад освіти. Цього дня на відеозв’язку була талановита здобувачка освіти, староста групи, членкиня профорієнтаційного сектору студентської ради факультету Поліна Ляхович, яка є і випускницею Волинського фахового коледжу НУХТ. Поліна розпочала здобувати вищу освіту рівня бакалавра з 1 вересня 2023 р. і успішно поєднує навчання з активною участю у громадському житті, розвиває свій креатив у професії, організаційні та лідерські скіли. Наша здібна і цілеспрямована студентка озвучила гостям своє глибинне переконання, що НУХТ – це найкращий вибір закладу освіти для реалізації кар’єрних та особистих цілей.

Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко запросила гостей у віртуальний тур яскравим студентським життям, сповненим наукових, культурно-мистецьких, кулінарно-мистецьких, спортивних, благодійних івентів, гостьових лекторіїв, воркошопів, кар’єрних консультацій, нетворкінг-зустрічей із успішними власниками закладів гостинності, управлінцями, фахівцями-практиками. І поділилася успішними кейсами випускників, адже це найкраще підтвердження конкурентоспроможності та затребуваності фахівців у вітчизняному та міжнародному готельно-ресторанному і туристичному бізнесі.

Відповіді на актуальні та найбільш хвилюючі запитання майбутніх вступників у прямому ефірі та чаті забезпечили залагодженою профорієнтаційною командою Віта Цирульнікова і Олена Тищенко.

Завершилося діджитал-знайомство з факультетом ГРТБ імені професора В.Ф. Доценка інформацією про особливості проведення і складання національного мультипредметного тесту (НМТ) і запрошенням на День вступника офлайн, який відбудеться уже 20 квітня, від деканки Віти Цирульнікової.

Тих, хто не зміг бути з колективом факультету цього дня, запрошуємо переглянути відеозапис на YouTube

Чекаємо майбутніх вступників на нових профорієнтаційних зустрічах, адже вступна кампанія 2024 уже близько! Обирайте якісну вищу освіту у НУХТ!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019

Делегація МОН України у коледжі НУХТ

У межах стратегічної сесії «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану», яка відбулася у грудні у місті Луцьку, делегація у складі генеральної директорки Директорату професійної освіти МОН України Ірини Шумік та експерта Програми EU45kills Павла Хобзея відвідала Волинський фаховий коледж нашого університету. Волинський фаховий колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація МОН України у коледжі НУХТ 29 грудня 2022

До університету завітали провідні фахівці-медики

29 вересня в нашому університеті побували директор Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», доктор медичних наук, професор Ілля Ємець, завідувач відділення профілактичної діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В. П. Комісаренка НАМН України, член-кореспондент НА...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітали провідні фахівці-медики 29 вересня 2021

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і права взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» і «магістр». Конкурс проходить на базі Харківського-національного автомобільно-дорожнього університету (факультет управління та бізнесі). Від кафедри були п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» 01 травня 2023